Libnet.ro
UNICEF

16:30

Tariceanu anunta ca ALDE voteaza motiuniunea de cenzura

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tariceanu anunta ca ALDE voteaza motiuniunea de cenzura

Calin Popescu Tariceanu a declarat, luni, ca Biroul Politic Executiv al ALDE a decis sa voteze, la vedere, in favoarea motiunii de cenzura impotriva Guvernului. Acesta a precizat ca 20 de parlamentari ALDE vor semna motiunea. continuă pe Ziarul Bursa

Tariceanu anunta ca ALDE va vota, la vedere, in favoarea motiunii de cenzura

ALDE a decis sa voteze motiunea de cenzura initiata de PNL, a anuntat luni, la finalul Biroul Politic Executiv, presedintele Calin Popescu Tariceanu. Acesta a precizat ca 20 de parlamentari ALDE vor semna motiunea.

CALIN POPESCU TARICEANU: Doamna Kovesi imi pare o persoana caracterizata de mediocritate profesionala

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, afirma ca Laura Codruta Kovesi este caracterizata de mediocritate profesionala, de slugarnicie, de duplicitate si o persoana care a favorizat actiunea fortelor oculte asupra justitiei si interferenta lor in justitie.

Calin Popescu Tariceanu, atac dur la adresa Laurei Kovesi: Mediocritate, slugarnicie, duplicitate. Este o lectie care ni se da, in sensul prost

Calin Popescu Tariceanu, fostul presedinte al Senatului, a reactionat categoric pe pagina sa de Facebook la adresa Laurei Codruta Kovesi, cat si a institutiilor europene, subliniind ca este o lectie care ni.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )