Libnet.ro
UNICEF

12:00

TARICEANU: Ceea ce ne impiedica sa progresam este coruptia din statul paralel

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TARICEANU: Ceea ce ne impiedica sa progresam este coruptia din statul paralel

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat sambata la Craiova, unde a participat la prezentarea candidatilor partidului la alegerile pentru Parlamentul European, ca ceea ce impiedica Romania sa progreseze este coruptia din statul paralel. continuă pe Ziarul Bursa

Tariceanu, la miting electoral: Ceea ce ne impiedica sa progresam este coruptia din statul paralel

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a sustinut sambata la Craiova, unde a participat la prezentarea candidatilor partidului la alegerile pentru Parlamentul European, ca ceea ce impiedica Romania sa progreseze este coruptia din statul paralel si nedreptatile pe care acesta le genereaza, motiv pentru care acest subiect il preocupa permanent.

Trump este acuzat din nou ca triseaza la golf. De data asta, impotriva unui copil de 10 ani

Presedintele Statelor Unite este acuzat din nou ca nu da dovada de fair play in ceea ce priveste modul in care joaca sportul sau favorit, golf. De altfel, Trump sustine ca a castigat in jur de 20 de titluri de campionat, ceea ce expertii catalogheaza ca fiind o minciuna, scrie The Independent.

The Guardian: Liviu Dragnea este personajul din umbra care ia deciziile in Romania

Liviu Dragnea este descris in The Guardian figura din umbra care are de fapt puterea in Romania. Ziarul britanic face referire la afirmatia fostului premier al Romaniei, Victor Ponta care sustine ca ideologia lui Dragnea este el.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )