Libnet.ro
UNICEF

23:30

Tariceanu: Comisia Europeana intra intr-o zona politica. Rezolutia PE este un document total dezechilibrat si subiectiv

Adevărul Adevărul,
Tariceanu: Comisia Europeana intra intr-o zona politica. Rezolutia PE este un document total dezechilibrat si subiectiv

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti, ca, prin raportul MCV, Comisia Europeana intra intr-o zona politica. Tariceanu a mai spus ca in Bulgaria nu e coruptie pentru ca nu se vorbeste despre coruptie, iar despre rezolutia PE a spus ca este un document total dezechilibrat si subiectiv. continuă pe Adevărul

Tariceanu, despre raportul MCV: Comisia Europeana intra ntr-o zona politica nejustificata / Despre rezolutia PE la adresa Romniei: Un document total dezechilibrat si subiectiv

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a declarat marti, intrebat in legatura cu raportul MCV critic la adresa Romaniei, ca in momentul de fata forul european intra intr-o zona politica ce nu e justificata, intrucat raportul e unul cu precadere tehnic.

Calin Popescu-Tariceanu: Comisia Europeana intra intr-o zona politica ce nu e justificata

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a declarat marti, cu privire la raportul MCV critic la adresa Romaniei, ca in momentul de fata forul european intra intr-o zona politica ce nu e justificata,.

Tariceanu, reactie privind raportul MCV extrem de critic la adresa Romaniei: Comisia Europeana intra intr-o zona politica, care nu e justificata

Calin Popescu Tariceanu se arata complet nemultumit de raportul MCV extrem de critic privind statul de drept din Romania ce a fost facut public marti de catre Comisia Europeana. Am o serie de informatii.

Parlamentul European voteaza astazi Rezolutia privind statul de drept din Romnia. Tot astazi, Comisia Europeana publica raportul MCV, care este mai dur pentru Romnia dect pentru Bulgaria

Parlamentul European voteza marti, in plenul de la Strasbourg, Rezolutia privind statul de drept din Romania, care contine 13 recomandari si semnaleaza ingrijorarile privind modificarea legilor justitiei si a codurilor penale din Romania, ce pot submina structural independenta justitiei si capacitatea de lupta impotriva coruptiei. Tot marti, Comisia Europeana va face public raportul in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV). Potrivit G4Media, documentul arata ca Romania a indeplinit doar doua din cele 12 recomandari si va adauga alte recomandari privind legile justitiei si codurile penale.

Italia, dispusa la concesii pentru acordul cu Comisia Europeana

Ministerul Economiei din Italia cauta sa micsoreze estimarea din buget privind avansul economiei in 2019, pentru a ajunge la un acord cu Comisia Europeana referitor la politica sa fiscala, au anuntat astazi publicatiile italiene, transmite Reuters.

Hilde Brandl (PNL): Comisia Europeana confirma: PSD-ALDE ne indeparteaza de Europa

Raportul pe care Comisia Europeana il va face public peste doua zile confirma faptul ca in ultimii doi ani administratia socialista a indepartat Romania de valorile euro-atlantice si a pus in pericol incheierea reformelor democratice incepute dupa caderea comunismului, atrage atentia Hidle Brandl, presedintele Organizatiei Oamenilor de Afaceri liberali din Bucuresti.

TeleormanLeaks Comisia Europeana apara Rise Project, contrar vointei lui Dragnea

Dragnea si echipa TelDrum au sperat sa foloseasca GDPR-ul pentru a afla sursa Rise Project din spatele TeleormanLeaks. Comisia Europeana a sarit in apararea publicatiei independente din Romania. Doar in Romania te-ai fi asteptat ca GDPR-ul sa fie folosit impotriva unor jurnalistii care au incercat sa aduca un pic de lumina asupra dosarului TelDrum si [] .

Comisia Europeana cere numirea imediata, de catre CSM, a unei conduceri interimare a Inspectiei Judiciare

Comisia Europeana cere numirea imediata, de catre Consiliul Superior al Magistraturii, a unei echipe interimare de conducere a Inspectiei Judiciare, potrivit raportului privind progresele inregistrate de Romania in cadrul Mecanismului de Cooperare si de Verificare publicat marti.

Comisia Europeana, raport MCV extrem de dur pentru Romania: Se cere suspendarea implementarii legilor justitiei si procedurilor de numire si de demitere a procurorilor de rang inalt

Comisia Europeana a facut public, marti, Raportul MCV, unul extrem de critic la adresa Romaniei. Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a precizat ca Romania, nu numai ca a sistat cursul.

Comisia Europeana, raport MCV extrem de dur pentru Romania: Se cere suspendarea implementarii legilor justitiei si a procedurilor de numire si de demitere a procurorilor de rang inalt (VIDEO)

Comisia Europeana a facut public, marti, Raportul MCV, unul extrem de critic la adresa Romaniei. Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a precizat ca Romania, nu numai ca a sistat cursul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )