Libnet.ro
UNICEF

20:30

Tariceanu, despre criticile de la Bruxelles privind justitia: in Romania cand apare raportul Comisiei Europene e ca si cand ar fi coborat Dumnezeu pe Pamant (VIDEO)

B1 B1,
Tariceanu, despre criticile de la Bruxelles privind justitia: in Romania cand apare raportul Comisiei Europene e ca si cand ar fi coborat Dumnezeu pe Pamant (VIDEO)

Presedintele Senatului si al ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a reactionat extrem de dur, miercuri, dupa criticile aduse de Comisia Europeana, in special in domeniul justitiei. in Romania, cand apare. continuă pe B1

Dragnea a citat gresit din Codul penal, cand i-a amenintat cu plangerea penala pe jurnalistii care au indraznit sa vorbeasca despre planurile PSD privind Pilonul II de pensii (VIDEO)

Liviu Dragnea i-a amenintat cu plangerea penala pe jurnalistii care au indraznit sa vorbeasca despre planurile PSD privind Pilonul II de pensii. Nu a facut-o direct, ci amintind si citand articolul 278.

Tariceanu, despre criticile din raportul Comisiei Europene: Cred ca Guvernul, societatea e capabila sa-si rezolve problemele fara sa fie nevoie de ndrumari

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a comentat miercuri raportul Comisiei Europene cu recomandarile specifice de tara, pe 2018, si in care sunt criticate inclusiv evolutiilor legislative din domeniul justitiei, sustinand ca societatea romaneasca e capabila singura sa isi rezolve problemele, fara sa fie nevoie de indrumari.

Tariceanu, despre plangerea penala depusa de Orban impotriva premierului: E nevoie ca presedintele sa se delimiteze de aceasta actiune

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat duminica, referitor la plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila, ca PNL este partidul prezidential, astfel ca este necesar ca presedintele Klaus Iohannis sa se delimiteze de aceasta actiune, caracterizata ca facand parte dintr-un plan de inlaturare a Guvernului prin mijloace nedemocratice.

Totul despre VIZITA SECRETA a Printul Harry in Romania: Cand si pe cine a vizitat in tara noastra (FOTO)

Milioane de oameni au privit cu incantare nunta regala a printului Harry cu actrita Meghan Markle, desfasurata weekendul trecut. Putin stiu insa ca mirele de poveste nu este strain de tara noastra pe.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )