Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tariceanu, despre decizia lui Iohannis privind bugetul: Gestul presedintelui este total inoportun si nejustificat

Hotnews Hotnews,
 Tariceanu, despre decizia lui Iohannis privind bugetul: Gestul presedintelui este total inoportun si nejustificat

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a sustinut, vineri, ca gestul sefului statului de a ataca bugetul de stat la Curtea Constitutionala este total inoportun si nejustificat. continuă pe Hotnews

Tariceanu, prima reactie dupa ce Iohannis a refuzat sa promulge bugetul: Demagogie si populism. Face rau tarii si societatii

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu a avut prima reactie din partea coalitiei de guvernare dupa ce Klaus Iohannis a trimis legea bugetului pe 2019 la CCR si a atacat in termeni extrem de duri PSD ti pe Liviu Dragnea. Tariceanu considera ca decizia presedintelui este inoportuna si nejustitificata.

SORINA PINTEA, DESPRE SESIZAREA PRESEDINTELUI LA CCR PRIVIND BUGETUL: Cred ca a gresit

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, considera ca, din punct de vedere al sistemului sanitar, presedintele Klaus Iohannis a gresit neaproband legea bugetului de stat pe anul 2019.

Ministrul Sanatatii despre sesizarea presedintelui la CCR privind bugetul: Cred ca a gresit

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, considera ca, din punct de vedere al sistemului sanitar, presedintele Klaus Iohannis a gresit neaproband legea bugetului de stat pe anul 2019. Nu vreau sa comentez.

Tariceanu, dupa ce presedintele Iohannis a trimis bugetul la CCR: `Gestul e total inoportun si nejustificat. Demagogie si populism`

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE si partenerul de coalite al lui Liviu Dragnea, l-a numit demagog si populist pe presedintele Iohannis, dupa ce seful statului a anuntat, vineri, ca sesizeaza.

Tariceanu, dupa atacul lui Iohannis: Gestul presedintelui este total inoportun si nejustificat

Klaus Iohannis a reluat atacurile virulente la adresa Guvernului si a PSD. De la Palatul Cotroceni,presedintele a iesit sa anunte ca nu promulga bugetul, dar sesizeaza Curtea Constitutionala pe motiv ca.

Iohannis ataca bugetul rusinii nationale la CCR: PSD va primi de 20 de ori mai mult din finantarea partidelor

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat intr-o conferinta de presa ca va ataca bugetul pe 2019 la CCR, buget pe care l-a numit al rusinii nationale.

TARICEANU, DESPRE LISTA ALDE-PSD LA EUROPARLAMENTARE: Exista ideea de a merge pe liste separate

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat astazi ca atat in partidul sau, cat si in PSD, ideea actuala este de a merge pe liste separate la alegerile europarlamentare.

TARICEANU, DESPRE ALEGERILE EUROPARLAMENTARE: Si la ALDE si la PSD exista ideea de a merge pe liste separate

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat astazi ca atat in partidul sau, cat si in PSD, ideea actuala este de a merge pe liste separate la alegerile europarlamentare.

TARICEANU, DESPRE NOMINALIZAREA LUI MIRCEA DRAGHICI PENTRU CONDUCEREA AEP: Nu vad o problema

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa la Oradea, ca nu vede o problema in legatura cu nominalizarea de catre PSD a lui Mircea Draghici pentru postul de presedinte al Autoritatii Electorale Permanente AEP).

Tariceanu, despre o lista comuna PSD-ALDE la europarlamentare: O majoritate in partiddoreste sa mergem pe liste separate

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat marti ca, in conditiile in care si la PSD exista o presiune pentru candidaturile la europarlamentare, va fi greu ca cinci candidati ALDE sa se.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )