Libnet.ro
UNICEF

10:00

Tariceanu, despre decizia RADICALA a Comisiei Europene: Nu e obligatoriu sa luam lumina de la Bruxelles

B1 B1,
Tariceanu, despre decizia RADICALA a Comisiei Europene: Nu e obligatoriu sa luam lumina de la Bruxelles

Calin Popescu Tariceanu a reactionat la decizia Comisiei Europene privind bugetul pentru perioada 2021-2027 si faptul ca fondurile europene ar putea fi conditionate de independenta justitiei si a transmis ca nu. continuă pe B1

Basescu, mesaj ferm dupa avertismentul Comisiei Europene: Nu cred ca Romania va ajunge vreodata sa fie in situatia sa i se taie fonduri pentru ca nu respecta statul de drept (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician despre intentia Comisiei Europene de a lega chestiunile privind justitia cu.

Doua tari resping propunerile Comisiei Europene privind bugetul UE: Taxeaza excesiv statele contributoare

Austria si Olanda nu sunt de acord cu propunerile Comisiei Europene privind viitorul cadru bugetar multianual al UE, care cuprind o crestere a contributiilor statelor membre pentru compensarea fondurilor pierdute in.

Decizie RADICALA a Comisiei Europene. Bruxellesul propune oficial TAIEREA FONDURILOR UE pentru tarile membre care incalca statul de drept

Comisia Europeana a propus miercuri, oficial, printr-o decizie fara precedent, restrangerea accesului la fondurile UE pentru tarile membre care incalca statul de drept, cu aplicare din urmatorul cadru.

Tariceanu despre participarea la ceremonia de Ziua Europei, de la Cotroceni: Eu sunt obligat sa colaborez institutional. Sa vad mai nti invitatia de la Administratia Prezidentiala

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat miercuri ca va analiza oportunitatea participarii sale la receptia de Ziua Europei, la Palatul Cotroceni, precizand insa ca este obligat sa colaboreze institutional cu seful statului, dincolo de pozitionarile de ordin politic, scrie Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2109 seconds )