Libnet.ro
UNICEF

16:45

Tariceanu, despre esecul referendumului: Nu este o victorie, nu este nicio o infrangere

Antena3 Antena3,
Tariceanu, despre esecul referendumului: Nu este o victorie, nu este nicio o infrangere

Calin Popescu Tariceanu a vorbit despre esecul referendumului. Presedintele Sentatului sustine ca nu este o victorie, dar nu este nicio infrangere si ca nu s-a discutat subiectul in ALDE pentru ca partidul nu. continuă pe Antena3

Serban Nicolae, despre rezultatul referendumului: O victorie a homosexualilor

Rezultatul referendumului este o victorie a homosexualilor, sustine Serban Nicolae. Social-democratul mai consideraca dispozitiile Codului Civil ce definesc casatoria ca fiind incheiata intre barbat si.

Seful CNCD, apel ferm dupa esecul referendumului: Este timpul sa spunem stop discursului de ura si manipularii!

Presedintele CNCD, Asztalos Csaba, face apel la reconciliere si stoparea urii si manipilarii odata cu terminarea referendumului: Fac apel la ratiune, sa primim rezultate referendumului cu smerenie si.

Site-ul propagandei ruse Sputnik, despre esecul referendumului: Razboiul hibrid a fost pierdut de Romnia

Esecul referendumului privind definirea familiei in Constitutie este un caz care denota starea grava din Romania, rezultat al unor campanii sustinute, bine gandite, sustinte principalul site al propagandei ruse, Sputnik. intr-un articol publicat inainte de inchiderea urnelor, cand era limpede ca nu mai poate fi atins pragul de validare, Sputnik sustinea ca starea de colonie a Romaniei este confirmata chiar de catre romani, prin atitudinea lor.

Serban Nicolae: Rezultatul referendumului este o victorie a homosexualilor

Liderul grupului PSD din Senat, Serban Nicolae, a scris luni peFacebookca rezultatul referendumului pentru familie este o victorie a homosexualilor si ca de duminica seara dispozitiile Codului Civil ce definesc casatoria ca fiind incheiata intre barbat si femeie sunt susceptibile de neconstitutionalitate.

Tariceanu se delimiteaza de ESECUL referendumului lui Dragnea: ALDE nu s-a implicat! Oamenii si-au exprimat totusi o optiune (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu se distanteaza de esecul referendumului si il lasa pe colegul sau de coalitie, Liviu Dragnea, sa gestioneze momentul. Tariceanu a declarat, luni, ca ALDE nu s-a implicat si nu.

Tariceanu: Referendumul nu e nici victorie, nici infrangere

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat astazi ca referendumul este neconcludent ca rezultat, pentru ca nu s-a atins cvorumul necesar de validare, astfel ca nu poate fi considerat nici o victorie, nici o infrangere.

Robert Negoita, critici dure dupa esecul referendumului: Nicio persoana rupta de realitatea comunitatii nu va putea fi cu adevarat lider

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a lansat critici dure dupa esecul referendumului pentru familie. Un lider este acela care reuseste sa convinga oamenii sa il urmeze in proiecte, in activitati si idei. Dar.

Constitutia, dupa esecul referendumului urii

Esecul referendumului pentru modificare articolului 48 din Constitutia Romaniei are o semnificatie constitutionala majora, chiar mai importanta, desi mai putin vizibila sau mai greu de inteles, decat semnificatia lui politica. Pentru a intelege aceasta semnificatie constitutionala, trebuie sa distingem intre argumentele de oportunitate si argumentele de principiu ce au fost invocate in dezbaterea pe tema referendumului constitutional.

Dragos Patraru, mesaj entuziast dupa esecul referendumului: Suntem atat de multi oameni inca sanatosi la cap. Realizatorul a transmis si o rugaminte

Realizatorul TV Dragos Patraru a comentat cu entuziasm esecul referendumului, declarandu-se mandru de faptul ca romanii au demonstrat ca sunt civilizati si educati, si a facut apel la intelegerea celor care au votat totusi, fiind de parere ca acestia nu trebuie blamati sau judecati, ci ajutati.

Nicolae Badalau a gasi VINOVATII pentru ESECUL referendumului: Vremea frumoasa si formularea intrebarii. Structurile de partid NU au fost implicate

Baronul de Giurgiu Nicolae Badalau a gasi vinovatii pentru esecul referendumului pentru familie: vremea frumoasa si pe formularea intrebarii. intrebarea si mie mi s-a parut putin ciudata, asta a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )