Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tariceanu, despre GRECO: Aceiasi experti care nu au avut nimic de comentat despre protocoale

Hotnews Hotnews,
 Tariceanu, despre GRECO: Aceiasi experti care nu au avut nimic de comentat despre protocoale

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu spune ca expertii Grupului Statelor contra Coruptiei GRECO) recomanda desfiintarea sectiei speciale dar nu au avut nimic de comentat despre dezvaluirile din ultimii ani privind protocoalele sau dosarele facute la comanda. Tariceanu a reactionat pe pagina sa de socializare dupa publicarea celor doua rapoarte GRECO in care se recomanda Romaniei sa defiinteze sectia speciala. continuă pe Hotnews

Tariceanu despre raportul GRECO: Aceiasi experti nu au avut nimic de comentat despre protocoalele secrete

Expertii GRECO nu au avut nimic de comentat despre dezvaluirile din ultimii ani, intre acestea fiind protocoalele secrete sau dosarele facute la comanda, a afimat marti presedintele Senatului, Calin.

Tariceanu despre raportul GRECO: ,,Aceiasi experti nu au avut nimic de comentat

Expertii GRECO nu au avut nimic de comentat despre dezvaluirile din ultimii ani, intre acestea fiind.

Tariceanu, despre remanierea guvernului: Dupa ce premierul va face evaluarea, vom discuta

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, liderul ALDE, a declarat marti ca va discuta cu premierul Viorica Dancila despre o eventuala remaniere guvernamentala, dupa ce sefa Guvernului va finaliza.

Cristian Tudor Popescu, despre singurul lucru pe care trebuie sa il faca Halep pentru calificarea in semifinalele Wimbledon: Trebuie doar sa...

Simona Halep va juca in sferturi impotriva chinezoaicei Shuai Zhang, dupa victoria cu 2-0 la seturi 6-3; 6-3) in fata lui Cori Gauff SUA; 313 WTA . Cristian Tudor Popescu a vorbit despre singurul lucru pe care.

STUDIU DELOITTE DESPRE APLICAREA GDPR, Companiile care prelucreaza volume mari de date personale - cel mai des amendate

Potrivit unui studiu efectuat de reteaua Deloitte Legal in Romania, Bulgaria, Croatia, Cehia, Ungaria, Lituania, Polonia si Slovacia, cele mai multe investigatii si amenzi legate de incalcarile prevederilor GDPR a fost raportat la companiile din industriile reglementate, care au contact direct cu clientii si care prelucreaza volume mari de date cu caracter personal.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )