Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tariceanu, despre Guvernul Orban: Se putea un pic mai bine. E o greseala propunerea de la Aparare

Hotnews Hotnews,
 Tariceanu, despre Guvernul Orban: Se putea un pic mai bine. E o greseala propunerea de la Aparare

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, spune ca se putea un pic mai bine in ceea ce priveste echipa guvernamentala propusa de PNL. Acesta a precizat ca este o greseala propunerea lui Nicolae Ciuca la Ministerul Apararii, un militar activ, ba chiar seful ostirii. continuă pe Hotnews

Tariceanu despre echipa guvernamentala: Se putea un pic mai bine. Nu pot sa nu remarc numarul scazut al doamnelor

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu, al carui partid si-a anuntat sustinerea pentru Guvernul Orban, afirma, dupa prezentarea echipei guvernamentale, ca se putea un pic mai bine, reprosurile sale referindu-se la numarul scazut al doamnelor, si la faptul ca a fost numit un militar activ la Aparare, in persoana fostului sef al Statului Major al Apararii Nicolae Ciuca.

Tariceanu despre Guvernul Orban: Se putea un pic mai bine. Nu pot sa nu remarc numarul scazut al doamnelor

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, afirma, referindu-se la echipa guvernamentala propusa de premierul desemnat, Ludovic Orban, ca se putea un pic mai bine. A fost prezentata echipa.

TARICEANU DESPRE ECHIPA GUVERNAMENTALA: Se putea un pic mai bine

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu, al carui partid si-a anuntat sustinerea pentru Guvernul Orban, afirma, dupa prezentarea echipei guvernamentale, ca se putea un pic mai bine, reprosurile sale referindu-se la numarul scazut al doamnelor, la faptul. ca a fost numit un militar activ la Aparare, in persoana fostului sef al Statului Major al Apararii Nicolae Ciuca, precum si la lipsa de experienta a ministrilor, care spera insa sa fie compensata de entuziasm.

Calin Popescu Tariceanu sustine Guvernul Orban: Ne-am inteles pe cele 12 conditii si conditii pe care ALDE le-a formulat

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat marti, dupa cea de a doua runda de negocieri cu premierul desemnat, ca va merge in Biroul Politic Executiv al partidului unde va sustine sa se dea votul.

Calin Popescu Tariceanu sustine Guvernul Orban: Ne-am inteles pe cele 12 conditii si cerinte pe care ALDE le-a formulat

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat marti, dupa cea de-a doua runda de negocieri cu premierul desemnat, ca va merge in Biroul Politic Executiv al partidului unde va sustine sa se dea votul.

Calin Popescu Tariceanu sustine Guvernul Orban: Ne-am inteles pe cele 12 conditii

Surse: Guvernul Orban ar putea fi votat pe 5 noiembrie

Guvernul Orban urmeaza sa fie votat la inceputul lunii noiembrie de Parlament, mai exact pe 5 noiembrie, iar audierea ministrilor sa aiba loc la finalul lunii octombrie,spun surse politice pentru.

Rares Bogdan, declaratia care ar putea dinamita Guvernul Orban

Prim-vicepresedintele PNL a declarat, marti seara, ca guvernul Orban va trece, ca toate lucrurile sunt in ordine, dar apoi prezina o serie intreaga de obiective pe care guvernul PNL le va face, dar pe care.

Decalogul pentru cercetare - conditii minimale pentru ca Doi Mici si un Anc sa voteze Guvernul Orban

Avand in vedere noile evolutii de pe scena politica, Doi Mici si un Anc are urmatoarele cerinte minimale de la Guvernul Orban, pentru a repune pe un fagas normal cercetarea romaneasca, aflata acum pe patru butuci, la nivel macro. Despre unitati care exceleaza si in ce anume consta excelenta acestora, in episodul viitor, dar ca si spoiler va zicem doar atat: inalta Poarta MCI) are supusi loiali.

DAN BARNA: Guvernul Orban are sanse rezonabile de a fi investit de la inceput

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca Guvernul Orban are sanse rezonabile de a fi investit de la inceput, dar a precizat ca pe lista de nume cu potentiali ministri care i-a fost prezentata se regaseste o persoana pe care USR nu o agreeaza, avand probleme de integritate. Se constituie o majoritate similara ca la motiune, mai mult sau mai putin, care pare ca poate obtine acel 233 de voturi necesar pentru investirea Guvernului, a spus Barna.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )