Libnet.ro
UNICEF

07:15

Tariceanu, despre Iohannis: Cat de rupt de realitate trebuie sa fii ca sa deschizi tu, Presedintele Prompter, subiectul cinismului in politica?

Adevărul Adevărul,
Tariceanu, despre Iohannis: Cat de rupt de realitate trebuie sa fii ca sa deschizi tu, Presedintele Prompter, subiectul cinismului in politica?

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat, marti, ca legea privind carantina va trece de Senat doar in momentul in care ea nu va mai reprezenta o amenintare pentru romani. continuă pe Adevărul

Calin Popescu Tariceanu: Cat de rupt de realitate trebuie sa fii ca sa deschizi tu, Presedintele Prompter, subiectul cinismului in politica?

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a atacat cu vehementa discursul presedintelui Klaus Iohannis in legatura cu legea carantinei. Popescu Tariceanu sustine ca Iohannis, pe care il numeste Presedintele Prompter, a ascuns virusul ca sa faca alegeri anticipate si a declarat ca noul coronavirus este doar o raceala cu usoare dureri in gat.

Tariceanu, despre lista centrelor unde se pot face teste pentru COVID-19: Cele mai multe sunt de stat si acolo nu se fac teste decat pentru cei internati!

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, afirma, referitor la lista centrelor unde persoanele care doresc se pot testa pentru COVID-19, ca majoritatea acestor centre sunt de stat si acolo nu se fac teste decat pentru cei internati. Voi stiati lucrul asta, deci de ce puneti oamenii pe drumuri? Doar ca sa va faceti ca munciti?, le transmite el guvernantilor.

Cristoiu, teorie-bomba despre Iohannis. Ce decizie a luat presedintele

Ion Cristoiu afirma ca discursul de marti al presedintelui Iohannis era previzibil si a marcat revenirea sefului statului la vechiul partizanat politic, dar si la calitatea de purtator de cuvant al lui Raed Arafat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )