Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tariceanu despre masurile fiscale: Nu trebuie sa ne grabim

România Liberă România Liberă,
Tariceanu despre masurile fiscale: Nu trebuie sa ne grabim

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat luni ca rapiditatea nu este factorul cheie atunci cand e vorba de adoptarea in Guvern a unor masuri atat de importante, precum pachetul referitor la masurile fiscale. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban despre masurile fiscale anuntate de Guvern: Stabilim un plan de actiune ce poate include si proteste in strada

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri, la Oradea, ca partidul pe care il reprezinta va demara o 'ampla' serie de actiuni impotriva masurilor fiscale preconizate de guvernanti, ce ar putea include si proteste in strada, relateaza Agerpres.

Tariceanu NU mai discuta despre modificarile fiscale. De ce?

Pana mai ieri, Calin Popescu-Tariceanu gasea in modificarile fiscale o mina de aur pentru Romania. Brusc, asa cum ne-a obisnuit deja Guvernul PSD-ALDE, presedintele Senatului a cerut luni sa nu fie intrebat el de ceea ce face Guvernul in ceea ce.

Liviu Dragnea: Nu exista niciun motiv ca masurile fiscale anuntate sa nu se aplice, fac numai bine. Am vorbit cu companii mari si companii mici, nu sunt nemultumiti

Liviu Dragnea a fost intrebat, vineri dimineata, de jurnalisti, cum vede declaratia de joi a presedintelui Iohannis, care a vorbit despre bulversare fiscala si mega-topaiala fiscal-bugetara, liderul PSD afirmand ca Eu n-am vazut-o ca pe o critica, am vazut-o ca pe o incercare de a prezenta o analiza. Nu exista niciun motiv ca masurile fiscale anuntate sa nu se aplice, fac numai bine. Am vorbit cu companii mari si companii mici, nu sunt nemultumiti. Mediul de afaceri nu este bulversat.

Dragnea n-a inteles nimic din opozitia fata de masurile fiscale ale PSD: Nu exista niciun motiv ca acestea sa nu fie adoptate, Iohannis le sustine, companiile nu sunt bulversate

Liviu Dragnea nu a inteles nimic din discursul lui Klaus Iohannis. Presedintele a prezentat joi o analiza care demonstreaza ca masurile fiscal-bugetare pe care Guvernul PSD-ALDE intentioneaza sa le adopte.

Dragnea n-a inteles nimic din opozitia fata de masurile fiscale ale PSD: Nu exista niciun motiv ca acestea sa nu fie adoptate, Iohannis le sustine, companiile nu sunt bulversate (VIDEO)

Liviu Dragnea nu a inteles nimic din discursul lui Klaus Iohannis. Presedintele a prezentat joi o analiza care demonstreaza ca masurile fiscal-bugetare pe care Guvernul PSD-ALDE intentioneaza sa le adopte.

Guvernul discuta astazi masurile fiscale pentru 2018

Membrii Guvernului se intalnesc astazi in sedinta extraordinara pentru a discuta modificarile fiscale pen 2018 propuse de Ministerul Finantelor. Sedinta anuntata initial pentru vineri nu a mai avut loc, in lipsa avizului de la Consiliul Legislativ care inca nu se pronuntase.

Tariceanu, despre modificarea Codului Fiscal:Cand este vorba despre adoptarea unui pachet de masuri atat importante, rapiditatea nu este factorul cheie

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat luni, la Parlament, ca, in opinia sa, nu este nicio problema cu amanarile succesive ale sedintelor de Guvern in care trebuia adoptata Ordonanta de Urgenta privind modificarea Codului fiscal, sustinand ca atunci cand este vorba despre adoptarea in Guvern a unui pachet de masuri atat importante, rapiditatea nu este factorul cheie, transmite news. ro.

Tariceanu, despre amanarea modificarii Codului Fiscal: Atunci cand este vorba despre adoptarea in Guvern a unui pachet de masuri atat importante, rapiditatea nu este factorul cheie

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat luni, la Parlament, ca, in opinia sa, nu este nicio problema cu amanarile succesive ale sedintelor de Guvern in care trebuia adoptata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )