Libnet.ro
UNICEF

23:15

Tariceanu, despre neintelegerile din coalitie privind noul impozit: Pregatim o solutie ca sa corectam aceasta anomalie

Antena3 Antena3,
Tariceanu, despre neintelegerile din coalitie privind noul impozit: Pregatim o solutie ca sa corectam aceasta anomalie

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, pune paie pe foc in asa-zisul scandal dintre Liviu Dragnea si Mihai Tudose. Rata de promovare uluitoare la BACALAUREAT. Vezi REZULTATELE pe judete Seful. continuă pe Antena3

Donald Trump a discutat cu presedintele Egiptului despre crizele din Qatar si Coreea de Nord

Presedintele SUA, Donald Trump, a avut, miercuri, o convorbire telefonica cu omologul sau egiptean, Abdel Fattah al-Sisi, in cadrul careia au discutat despre crizele din Qatar si Coreea de Nord.

Iohannis, despre scandalul din DNA: Nu vad niciun motiv de suspendare a sefei DNA

Klaus Iohannis a fost intrebat despre scandalul din DNA si cum se pozitioneaza in aceasta situatie. Totodata intrebat daca Kovesi ar trebui demisa, Iohannis a spus ca nu vede niciun.

Augustin Lazar, despre scandalul din DNA: Este in jurul institutiei. Sunt niste radicalizari ale unor persoane frustrate

Augustin Lazar a facut unele declaratii la intrare in CSM. Procurorul general a vorbit si despre noua intentie a ministrului Justitiei de a face noi verificari, dar si despre scandalul din.

Premierul Mihai Tudose, despre neintelegerile cu Liviu Dragnea

Premierul Mihai Tudose a venit cu precizari privind neintelegerile cu Liviu Dragnea. Seful Executivului a tinut sa precizeze ca nu este sceptic in privinta programului de guvernare,.

Tariceanu despre impozitare: Guvernul analizeaza solutii, schimbarile nu se vor adopta brusc

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat miercuri ca se consulta permanent cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, legat de politicile fiscale si ca Guvernul analizeaza mai multe solutii astfel incat firmele care au un comportament corect sa nu fie penalizate. Firmele romanesti ajung sa faca mult mai mult profit si sa plateasca mult mai mult impozit pe profit decat firmele straine. Se pare ca e o problema pe care trebuie sa o decelam si sa o rezolvam a afirmat Tariceanu.

Liviu Dragnea, despre scandalul din DNA: Ministrul Justitiei va trebuie sa aiba o pozitie (VIDEO)

Liviu Dragnea intervine in scandalul momentului din interiorul DNA. intrebat de jurnalisti ce parere are despre activitatea Laurei Codruta Kovesi la sefia DNA in contextul in care Iohannis.

Dan Vilceanu, despre scandalul din DNA: Eu ii cred pe procurori

Deputatul PNL Dan Vilceanu a vorbit in emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3, despre reactiile procurorilor care o contesta pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi. Vilceanu a spus ca.

Augustin Lazar despre tensiunile din DNA: Procurorii din structurile speciale ale Ministerului Public au un grad de stres si o uzura. Pentru protectia lor ar trebui sa se stabileasca niste mandate de 4 ani

Procurorul general Augustin Lazar a comentat, marti, la iesirea de la sedinta Consiliului Superior al Magistraturii, tensiunile din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, el spunand despre procurorii Tulus si Moraru Iorga, a caror revocare a fost ceruta de Laura Codruta Kovesi: Eu cred ca ei sunt intr-o stare emotionala si sper sa isi revina in timp util, sa nu escaladeze. Procurorii care lucreaza in structurile speciale ale Ministerului Public au un grad de stres si o uzura. Pentru protectia lor ar trebui sa se stabileasca niste mandate, 4 ani, 4 ani.

Traian Berbeceanu, despre calvarul din arest: Eram socat. Voiau sa ma umileasca si sa ma chinuie

Traian Berbeceanu, fostul sef al BCCO Alba, a vorbit despre calvarul primelor zile petrecute in arest, la aproape patru ani de la ziua in care fostii sai anchetatori l-au pus sub acuzatie pentru.

Traian Berbeceanu, detalii despre UMILINTELE din puscarie

Traian Berbeceanu a hotarat sa faca mai multe dezvaluiri despre perioada in care a fost in spatele gratiilor. Fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba a publicat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )