Libnet.ro
UNICEF

15:00

Tariceanu, despre plangerea penala: Este o componenta care denota o faza de nebunie

Adevărul Adevărul,
Tariceanu, despre plangerea penala: Este o componenta care denota o faza de nebunie

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat, joi seara, la Antena 3, ca actiunea presedintelui PNL, Ludovic Orban, este un demers deliberat, dar afirma ca denota o faza de nebunie. Tariceanu a sustine ca plangerea lui Orban se refera la o serie de optiuni politice pe care primul ministru si Guvernul care il conduce le-a luat. continuă pe Adevărul

Reactia lui Daniel Zamfir la plangerea penala facuta de Ludovic Orban

Senatorul liberal Daniel Zamfir spune ca Ludovic Orban a facut plangerea penala Vioricai Dancila fara sa consulte Biroul Permanent al partidului. Nu este prima data cand Ludovic Orban ia o decizie fara.

Gabriela Firea: Plangerea penala a lui Ludovic Orban, o dovada de analfabetism juridic

Gabriela Firea a afirmat, joi, la Sinteza zilei, ca plangerea penala a liderului PNL, Ludovic Orban, care o vizeaza pe premierul Viorica Dancila, sunt in directa legatura cu cererile repetate de demisie ale.

Olguta Vasilescu, aluzie la Colectiv, dupa plangerea penala impotriva lui Dancila: La ce mai vor sa dea foc, ca sa preia guvernarea?

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu PSD), a vrut sa critice si ea plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva Vioricai Dancila si a lui Liviu Dragnea, dar nu prea i-a iesit. Ea a vrut sa-i.

Carmen Dan, reactie la plangerea penala depusa de Ludovic Orban

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca plangerea penala depusa de liderul PNL, Ludovic Orban, pe numele premierului Viorica Dancila face parte din strategia presedintelui Klaus Iohannis de a darama.

Mesaj extrem de dur al lui Dragnea, dupa plangerea penala impotriva lui Dancila: il acuza pe Iohannis de tentativa de LOVITURA DE STAT si il ameninta pe Orban cu inchisoarea (VIDEO)

Liviu Dragneaa avut o iesire extrem de dura dupa ceLudovic Orbana depus o plangere penala impotriva sa, dar si impotriva premierului Viorca Dancila. in plangerea se aduc acuzatii de.

Strategia PSD, dupa plangerea penala impotriva lui Dancila. Punctajul partidului, copy-paste in comunicatele de presa. La ce au de gand sa dea foc acum?

Ca la fiecare criza politica, social-democratii au primit pe grupul de Whatsapp punctajul, regulile si linia discursului pe care trebuie sa-l aiba. Totul dupa ce Ludovic Orban a depus plangere penala impotriva.

Raluca Turcan, mesaj TRANSANT privind PLANGEREA PENALA impotriva premierului: DANCILA a actionat in afara cadrului LEGAL

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a admis joi ca subiectul plangerii penale depusa de Ludovic Orban la adresa Viorica Dancila nu a fost discutat in partid. Ea a adaugat ca exista multe elemente care.

Gabriela Firea, reactie la plangerea penala impotriva premierului Dancila

Gabriela Firea a reactionat joi dupa ce presedintele PNL, Ludovic Orban, a facut o plangere penala pe numele premierului Ludovic Orban, dar si a liderului PSD, Liviu Dragnea, la Parchetul General. Poate nu.

Tariceanu, despre chemarea lui Melescanu la Cotroceni: Nu se scurtcircuiteaza premierul

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat, luni, ca este normal ca presedintele Klaus Iohannis sa o sune pe Viorica Dancila pentru a-l chema la Cotroceni pe Teodor Melescanu, pentru a da explicatii cu privire la delimitarea Romaniei de scrisoarea comuna a UE legat de ambasada la Ierusalim.

Cine este romanul care a inventat WC-ul din fundul curtii

Stiati ca exista un roman care detine brevet de inventie pentru. WC-ul rural? Este vorba despre Petre Ghinescu, din Bucuresti, brevetul cu pricina fiind inregistrat din anul 1998. Concret, acesta a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )