Libnet.ro
UNICEF

17:15

TARICEANU, DESPRE REDIRECTIONAREA IMPOZITULUI CATRE ENTITATI NONPROFIT: Eu am facut-o! Fa-o si tu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TARICEANU, DESPRE REDIRECTIONAREA IMPOZITULUI CATRE ENTITATI NONPROFIT: Eu am facut-o! Fa-o si tu

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, anunta ca a redirectionat din impozitul pe venit catre o entitate nonprofit si indeamna cetatenii sa faca acelasi lucru. continuă pe Ziarul Bursa

Tariceanu, despre dosarul sau DNA aflat la Senat: Pe 2 aprile va fi introdus pe ordinea de zi a plenului

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, marti, ca a solicitat de multa vreme colegilor sai sa accelereze procedura derulata in cazul dosarului sau DNA, astfel incat plenul sa poata.

Tariceanu, despre OUG 114: Daca nu incheiem discutiile, solutia de rezerva este prorogarea

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti, la Parlament, ca daca discutiile in privinta OUG 114 din domeniul fiscal nu se incheie pana pe 31 martie, cand actul normativ ar incepe sa-si produca efectele, solutia de rezerva este prorogarea termenului de aplicare, potrivit Mediafax.

Tariceanu, despre schimbarile privind taxele pe activele bancare: ROBOR va avea o alta formula de calcul. E mai aproape de realitatea pietei

Calin Popescu Tariceanu a vorbit despre schimbarea privin taxele pe activele bancare. Presedintele ALDE sustine ca ROBOR va avea o alta formula de calcul. Taxa pe activele bancare se va calcula intr-un mod.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )