Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tariceanu, despre un referendum pentru monarhie: Putem sa demaram aceste discutii anul viitor

Hotnews Hotnews,
 Tariceanu, despre un referendum pentru monarhie: Putem sa demaram aceste discutii anul viitor

Seful ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat luni ca o monarhie constitutionala ar avea avantajul corectarii actualului sistem constitutional hibrid, care are sadit in el germenii conflictului, prin prerogativele care ii sunt conferite presedintelui. continuă pe Hotnews

Romanii ar putea fi chemati la referendum pentru a alege intre republica sau monarhie

Presedintele executiv al Partidului Social Democrat, Nicolae Badalau sustine romanii ar putea fi chemati la un referendum national, in care ar putea fi intrebati daca vor republica sau.

RAZBOIUL REFERENDUMURILOR: PSD pentru monarhie, Iohannis pentru legile justitiei

Tensiunea politica din ultimele saptamani atinge cote alarmante. Referendumul pentru instaurarea monarhiei anuntat cu surle si trambite de PSD nu este decat praf in ochii opiniei publice, af.

Premierul Tudose, de despre impozitul pentru angajatii din IT: Se reglementeaza prin amendamente, daca nu venim cu alta ordonanta

Premierul Mihai Tudose a declarat luni ca problema scutirii de impozit pe venit pentru angajatii din IT va fi reglementata prin amendamente in Parlament, subliniind insa ca, daca acest lucru nu se intampla, Guvernul va emite o Ordonanta de Urgenta in acest sens.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )