Libnet.ro
UNICEF

22:00

Tariceanu, despre vizita in SUA:Demersul meu nu a fost facut pe cale oficiala, prin Ministerul de Externe

Adevărul Adevărul,
Tariceanu, despre vizita in SUA:Demersul meu nu a fost facut pe cale oficiala, prin Ministerul de Externe

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat ca vizita sa in Statele Unite ale Americii a fost aranjata de o firma de consultanta, care a facut activitatea de lobby pe langa autoritatile americane. El l-a acuzat pe ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, de faptul ca nu a fost in stare sa aranjeze o vizita oficiala pentru un premier al Romaniei, pentru presedintele Senatului sau al Camerei Deputatilor. continuă pe Adevărul

Doamne, ce DRAMA! Este vorba despre Fuego! ANUNTUL tocmai a fost facut!

Indragitul artist Paul Surugiu, cunoscut sub numele de Fuego, a scris un nou mesaj emotionant pe pagina sa Facebook. Mesajul scris estedespre cariera sa muzicala si despre viitoarele sale.

TARICEANU: Relatia Romania - SUA sa fie directa, nu mijlocita de Maior

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a precizat, astazi, ca pentru organizarea vizitei sale recente in SUA nu au fost implicate Ambasada Romaniei la Washington si reprezentanta diplomatica americana de la Bucuresti, sustinand ca relatia Romania-SUA trebuie sa fie directa, nu mijlocita de ambasadorul George Maior.

Tariceanu il acuza pe ambasadorul George Maior ca blocheaza vizitele parlamentarilor in Statele Unite, dupa ce a platit o firma de consultanta pentru a merge la Washington

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a lansat, joi seara, un atac dur la adresa ambasadorului roman in Statele Unite, George Maior, pe care l-a acuzat ca blocheaza vizitele externe ale oficialilor.

TARICEANU, DESPRE CONSULTARILE DE LA COTROCENI: Presedintele deja a luat decizia privind organizarea referendumului

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat, astazi, ca seful statului, Klaus Iohannis, organizeaza la Cotroceni consultari formale pe tema situatiei din Justitie, pentru ca decizia cu privire la organizarea unui referendum deja a luat-o.

Tariceanu, despre alegerile prezidentiale: Sunt pregatit sa imi asum candidatura

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi, ca e pregatit sa isi asume candidatura la alegerile prezidentiale, dupa ce o sa vada datele din sondaje. El a afirmat ca a discutat in cadrul coalitiei si anuntul despre o eventuala candidatura il va face dupa europarlamentare, relateaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )