Libnet.ro
UNICEF

19:00

Tariceanu: Nu exista nicio tensiune in coalitie, dar sunt anumite deficiente de comunicare

România Liberă România Liberă,
Tariceanu: Nu exista nicio tensiune in coalitie, dar sunt anumite deficiente de comunicare

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a negat faptul ca ar exista tensiuni in interiorul coalitiei de guvernare, dar a recunoscut ca sunt anumite deficiente pe partea de comunicare pe care incercam sa le remediem, transmite Agerpres. continuă pe România Liberă

Dragnea si Tariceanu sustin ca nu e nicio tensiune in coalitia de guvernare. Ce masuri au luat cei doi

Nu exista nicio tensiune intre Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, presedintii celor doua partide din coalitia de guvernare, sustin cei doi care si-au dat mana sambata in fata.

Tariceanu: Nu exista niciun fel de tensiune in coalitie; sunt anumite deficiente pe partea de comunicare pe care incercam sa le remediem

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat sambata ca nu exista nicio tensiune in coalitia de guvernare, mentionand ca sunt anumite deficiente pe partea de comunicare si a afirmat ca nu s-a pomenit undeva ca o coalitie sau o guvernare care sa nu aiba niciun fel de probleme, relateaza Agerpres.

Macron il contrazice pe Donald Trump: Nu exista nicio alternativa la acordul nuclear cu Iran

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a declarat ca nu exista nicio alternativa la acordul incheiat in anul 2015 intre Iran si principalele puteri ale lumii, cu scopul de a stopa programul nuclear al Iranului in schimbul ridicarii regimului sanctiunilor economice, informeaza Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2669 seconds )