Libnet.ro
UNICEF

12:45

Tariceanu a facut anuntul despre REMANIEREA GUVERNULUI: Daca un ministru nu este capabil...

B1 B1,
Tariceanu a facut anuntul despre REMANIEREA GUVERNULUI: Daca un ministru nu este capabil...

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a vorbit vineri despre posibile remanieri in Guvernul Dancila. Acesta nu a exclus total posibilitatea ca anumiti membri ai cabinetului Dancila sa fie. continuă pe B1

Tariceanu, dupa anuntul lui Tudorel Toader privind revizuirea sentintelor definitive: Si vinovatii au dreptul la un proces corect!

Presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, reactioneaza dupa anuntul facut de ministrul Tudorel Toader privind adoptarea unei ordonante de urgenta pentru revizuirea sentintelor date pe.

PSD-istii lui Dragnea pregatesc o noua OUG. Viorica Dancila a facut anuntul OFICIAL!

PSD-ul lui Liviu Dragnea anunta o noua OUG. Este vorba despre garantarea pachetelor de servicii turistice, astfel incat romanii sa nu mai piarda banii economisiti pentru concediu. Anuntul a fost facut de.

Acesta este anul cand va veni marele cutremur in Romania. Gheorghe Marmureanu a facut anuntul

Activitatea seismica s-a intensificat in Romania in ultima perioada, iar foarte multi oameni se intreaba daca un cutremur mare este iminent. Gheorghe Marmureanu a tinut sa faca lumina in acest subiect si a dezvaluit.

Din pacate este vorba de indragitul Nea Marin: Medicii au facut anuntul TRIST dupa ce acesta a scuipat SANGE...

Nea Marin a facut o dezvaluire socanta. Cand Bianca Dragusanu s-a speriat din cauza unor dureri in gat, Nea Marin nu s-a lasat impresionat de suferinta acesteia si, nervos, i-a marturisit faptul ca el a.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2091 seconds )