Libnet.ro
UNICEF

19:45

Tariceanu: Impozitul pe venitul global ramane, dar nu pot da un termen pentru introducerea lui

Adevărul Adevărul,
Tariceanu: Impozitul pe venitul global ramane, dar nu pot da un termen pentru introducerea lui

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, ca impozitul pe venitul global ramane in programul de guvernare, dar ca nu poate da un termen pentru introducerea lui. continuă pe Adevărul

Tariceanu: Impozitul pe venitul global ramane in discutie, dar nu pot da o estimare pentru data introducerii

Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE, a declarat luni ca impozitul pe venitul global, o masura prevazuta in programul de guvernare al precedentului guvern PSD-ALDE, ramane in discutie, adaugand insa ca nu poate avansa o data pentru implementarea lui. Si Liviu Dragnea declarase mai devreme ca nu exclude introducerea acestui impozit.

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD s-a incheiat

ACTUALIZARE 17:31 Tariceanu: Impozitul pe venitul global ramane, dar nu pot da un termen pentru introducerea lui Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, astazi, ca impozitul pe venitul global ramane in programul de guvernare, dar ca nu poate da un termen pentru introducerea lui. *ACTUALIZARE 16:18 Dragnea: in CExN de azi tema principala e programul de guvernare. De principiu, nu exclud impozitul pe gospodarie *ACTUALIZARE 15:33 Orban: &171;PSD sa inceteze ciolaniada si macar sa nu-i mai puna in Guvern pe cei care au mai fost ministri &187; *ACTUALIZARE 12:49 PSD ar putea amana desemnarea ministrilor Cabinetului Dancila.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2297 seconds )