Libnet.ro
UNICEF

09:15

Tariceanu, luat prin surprindere de propunerea lui Vlase la sefia SIE: Cred ca si domnul Dragnea a fost surprins

B1 B1,
Tariceanu, luat prin surprindere de propunerea lui Vlase la sefia SIE: Cred ca si domnul Dragnea a fost surprins

Presedintele Klaus Iohannis pare sa-i fi luat prin surprindere pe cei din coalitia de guvernare cu propunerea social-democratului Gabriel Vlase la conducerea Serviciului de Informatii Externe SIE). O confirma. continuă pe B1

Imaginea postata de Anca Surdu i-a luat prin surprindere pe fanii EXATLON! OMG, vine bebe?

O fotografie postata de fosta concurenta a Exatlon pe Instagram Anca Surdu a strans mii de aprecieri in doar cateva ore. in fotografie, Anca apare cu palmele in jurul buricului, iar asta i-a intrigat pe fani si.

Cum au primit PSD-istii propunerea lui Iohannis pentru SIE: Nu a existat o minima comunicare cu partidul. Iohannis a facut o mutare mpotriva noastra

Social-democratii nu se asteptau la numirea lui Gabriel Vlase la sefia SIE. Surse din interiorul PSD au declarat pentru Hotnews. ro ca numirea lui Gabriel Vlase nu este pe placul lui Liviu Dragnea iar liderul PSD ar fi fost luat pe nepregatite de decizia lui Klaus Iohannis. De altfel, liderii PSD evita sa faca declaratii oficiale pana cand seful PSD nu transmite o pozitie clara in acest sens.

SONDAJ Ce semnificatie are propunerea Gabriel Vlase la sefia SIE?

Presedintele Klaus Iohannis l-a propus joi pentru sefia SIE pe deputatul PSD Gabriel Vlase, un fost apropiat al lui Viorel ajuns de nevoie in tabara lui Dragnea. Sondaj HotNews. ro: Ce semnificatie are propunerea lui Klaus Iohannis?.

Propunerea presedintelui pentru sefia SIE

Presedintele Klaus Iohannis a transmis o scrisoare presedintilor Parlamentului in care propune nominalizarea lui Gabriel Vlase pentru functia de sef al SIE, anunta Administratia Prezidentiala.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )