Libnet.ro
UNICEF

23:15

Tariceanu: Ministrii ALDE nu vor sa voteze rectificarea bugetara

România Liberă România Liberă,
Tariceanu: Ministrii ALDE nu vor sa voteze rectificarea bugetara

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a atras atentia ca ministrii formatiunii ar putea sa nu . continuă pe România Liberă

CALIN POPESCU-TARICEANU: Ministrii ALDE nu vor sa voteze rectificarea bugetara

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a atras atentia ca ministrii formatiunii ar putea sa nu voteze rectificarea bugetara pentru ca in proiect sunt incluse niste prioritati pe care ei nu le inteleg si a subliniat ca asteapta sa fie discutate in coalitie unele investitii pe care ALDE le considera strategice.

Tariceanu, mesaj direct pentru PSD: Ministrii ALDE nu vor sa voteze rectificarea bugetara. Foarte multi se gandesc la iesirea de la guvernare

Desi a spus ca nu se rupe colaitia PSD-ALDE, Calin Popescu Tariceanu a declarat, miercuri, ca multi colegi cer iesirea de la guvernare, dupa ce social-democratii au anuntat ca o sustine pe Viorica Dancila.

Ce conditii pune Tariceanu pentru ca ALDE sa voteze rectificarea bugetara

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat miercuri ca partidul pe care il conduce nu va vota rectificarea bugetara, in cazul in care premierul Viorica Dancila nu va avea o discutie cu ALDE pe aceasta tema.

Tariceanu o avertizeaza pe Dancila ca ALDE s-ar putea sa nu voteze rectificarea bugetara

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca mai multi colegi sunt nemultumiti de raporturile din coalitia de guvernare, precizand ca in cazul in care Viorica Dancila nu va avea o discutie cu ALDE despre rectificarea bugetara, partidul pe care il conduce nu o va vota.

Rectificarea bugetara va include masuri de restructurare, la nivel de secretari de stat

Rectificarea bugetara va include o serie de masuri de restructuare a aparatului de stat, la nivel de.

Teodorovici: Rectificarea bugetara va include masuri de restructurare la nivel de secretari de stat

Rectificarea bugetara va include o serie de masuri de restructurare a aparatului de stat, la nivel de secretari de stat si la cabinetele acestora, dar procesul de analiza a functionarilor se va prelungi si in luna august, a anuntat marti ministrul Finantelor Eugen Teodorovici.

Tariceanu prevesteste sfarsitul aliantei PSD-ALDE: Vor fi probleme in cadrul coalitiei. in campanie, spiritele se mai infierbanta

Calin Popescu Tariceanu i a lansat primul atac la adresa colegilor din coalitia de guvernare la scurt timp dupa ce a fost validat de conducerea ALDE drept candidatul formatiunii la prezidentiale.

Conditiile lui Ponta pentru Tariceanu: Daca ALDE iese de la guvernare sigur ca a doua zi... nu, peste o ora, pot sa vorbesc cu ei si sa facem un grup mai mare

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, spune, intrebat despre o eventuala alianta cu partidul lui Calin Popescu Tariceanu, ca nu are cum sa sustina ALDE atat timp cat este la guvernare. Ponta e gata sa-l sustina insa pe Tariceanu daca partidul lui iese de la guvernare: Daca ALDE iese de la guvernare sigur ca a doua zi. nu, peste o ora, pot sa vorbesc cu ei si sa facem un grup mai mare. El nu exclude nici sa sustina PSD, daca vor sa-si faca un guvern mai bun, vor sa restructureze administratia, nu doar guvernul.

OFICIAL! Tariceanu, candidatul ALDE la PRESEDINTIE. Dancila, fara sustinerea partenerilor de coalitie in cursa pentru Cotroceni (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu este prezidentiabilul ALDE. Membrii partidului au facut anuntul oficial miercuri, dupa ce ieri PSD a stabilit ca va merge pe mana Vioricai Dancila in cursa pentru alegerile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )