Libnet.ro
UNICEF

22:00

Tariceanu: Pilonul 2 de pensii nu se desfiinteaza

Adevărul Adevărul,
Tariceanu: Pilonul 2 de pensii nu se desfiinteaza

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat sambata, la Timisoara, ca Pilonul 2 de pensii nu se desfiinteaza, ci este sustinut de ALDE, in timp ce PNL face campanie de strangere de semnaturi pentru ceva care nu se desfiinteaza. continuă pe Adevărul

Tariceanu: Pilonul 2 de pensii nu se desfiinteaza; PNL strange semnaturi pentru ceva care nu se desfiinteaza

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat sambata, la Timisoara, ca Pilonul 2 de pensii nu se desfiinteaza, ci este sustinut de ALDE, in timp ce PNL face campanie de strangere de semnaturi pentru ceva care nu se desfiinteaza.

Tariceanu: Pilonul 2 de pensii nu se desfiinteaza; PNL strnge semnaturi pentru ceva care nu se desfiinteaza

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat sambata, la Timisoara, ca Pilonul 2 de pensii nu se desfiinteaza, ci este sustinut de ALDE, in timp ce PNL face campanie de strangere de semnaturi pentru ceva care nu se desfiinteaza, transmite Agerpres.

Calin Popescu Tariceanu: Premierul Dancila se bucura de toata sustinerea noastra

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, sambata, la Timisoara, ca premierul Viorica Dancila se bucura de toata sustinerea sa si a ALDE, iar gestul liderului PNL, Ludovic Orban va fi catalogat drept o ratacire politica.

Premierul se bucura de toata sustinerea noastra

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, astazi, la Timisoara, ca premierul Viorica Dancila se bucura de toata sustinerea sa si a ALDE, iar gestul liderului PNL, Ludovic Orban va fi catalogat drept o ratacire politica.

Pilonul II de pensii - un mecanism util

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, astazi, ca Pilonul II de pensii este un mecanism util, pentru ca populatia imbatraneste, iar fondul de pensii de stat va avea foarte multe presiuni.

Tariceanu, despre plangerea penala a lui Orban: O ratacire politica care depaseste limitele normale

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, si-a aratat, sambata, sustinere pentru premierul Viorica Dancila si a numit decizia lui Ludovic Orban de a depunere plangere penala drept o ratacire.

Tariceanu: Plangerea depusa de domnul Orban depaseste granitele luptei politice. Premierul are tot sprijinul coalitiei de guvernare

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, sambata, la Timisoara, unde participa la conferinta de alegeri a organizatiei judetene, ca sesizarea penala depusa de liderul liberal Ludovic Orban depaseste granitele politicului, el subliniind ca premierul Viorica Dancila are tot sprijinul coalitiei de guvernare.

Calin Popescu Tariceanu, ipoteza incendiara despre plangerea penala impotriva Vioricai Dancila

Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE, a declarat, sambata, la Timisoara, ca actiunea lui Ludovic Orban de a face plangere penala impotriva Vioricai Dancila depaseste granitele luptei.

Calin Popescu Tariceanu, atac necrutator la Ludovic Orban: Are o faza de nebunie sau e un plan bine alcatuit?

Calin Popescu-Tariceanu a criticat in termeni duri initiativa presedintelui PNL, Ludovic Orban, de a face plangere penala pe numele premierului Viorica Dancila in cazul mutarii ambasadei.

Tariceanu: Demersul lui Orban poate fi catalogat ca o ratacire politica,demersul la nivel penal depaseste limitele normale

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declara ca premierul Viorica Dancila se bucura de toata sustinerea sa si a ALDE, iar gestul liderului PNL, Ludovic Orban va fi catalogat drept o ratacire politica, transmite Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )