Libnet.ro
UNICEF

10:00

Tariceanu, in plin scandal. I se cere demisia

Antena3 Antena3,
Tariceanu, in plin scandal. I se cere demisia

Cel mai bun lucru pe care ar putea sa il faca presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, ar fi sa isi dea demisia din functie, considera copresedintele PNL Vasile Blaga, scrie. continuă pe Antena3

Cristian Mungiu, premiu pentru Cel Mai Bun Regizor la Cannes! Iata lista completa a castigatorilor!

Cristian Mungiu a triumfat din la Festivalul de Film de la Cannes primind premiul pentru Cel mai Bun Regizor. Filmul Bacalaureat a pierdut insa premiul cel mare al Festivalului, Palme DOr, in favoarea filmului I, Daniel Blake, regizat de Ken Loach.

Star Trek Beyond ar putea fi cel mai bun film al seriei

Noul trailer pentru Star Trek a aparut pe internet in acest weekend. in 2016se implinesc 50 de ani de la aparitia seriei Star Trek, iarfanii universului respectiv vor avea ocazia de a vedeanoul film Beyond. Al doilea trailer pentru acest film a aparut in weekend si ne-a oferit mai mult informatii in legatura cu protagonistii, [].

Si daca Guvernul Ciolos e cel mai bun posibil?

Daca in materie de guvernare actuala combinatie de agenti ai grupurilor de interese si profesionisti corecti, integri si de buna-credinta este maximum la care poate spera mod realist Romania? Daca mai bine nu se poate? .

A avut parte de o moarte cumplita si neasteptata. A fost tradat de cel mai bun prieten

Un barbat de 45 de ani, din Cumbria, nord-vestul Angliei, a avut parte de o moarte cumplita, dupa ce a fost atacat de unul din cainii sai.

Medalie de aur pentru echipa Scolii 9 Barlad la Nationala de rugby-tag si titlul de cel mai bun jucator al turneului

Echipa scolii nr. Epureanu Barlad a obtinut locul I la Faza nationala de Rugby-tag mixt Olimpiada gimnaziilor).

Cel mai cunoscut bordel din Timisoara, scos la vanzare

Cladirea in care a functionat cel mai cunoscut bordel din Timisoara din perioada interbelica, Sari Neni, a fost scoasa la vanzare.

Cel mai mare producator mondial de BERE si-a inghitit rivalul. Vezi reactia Comisiei Europene

Comisia Europeana a aprobat, marti, tranzactia prin care Anheuser-Busch InBev, cel mai mare producator mondial de bere, va prelua rivalul SABMiller in urma unei tranzactii de aproximativ 100 de miliarde de dolari.

Piata imobiliara din Statele Unite, la cel mai ridicat nivel din ultimii 8 ani

Americanii si-au majorat achizitiile de case noi in luna aprilie pana la cel mai ridicat nivel din ultimii opt ani, iar preturile au atins un nivel record, o noua dovada ca ritmul de crestere al economiei americane a accelerat in cel de-al doilea trimestru, transmite Reuters, citata de Agerpres.

VIDEO Saptamana Haferland, cel mai mare eveniment cultural dedicat promovarii zonei sasesti din Transilvania, are loc in perioada 10 - 15 august 2016

Festivalul Saptamana Haferland, ajuns anul acesta la cea de-a patra editie, va avea loc in perioada 10 - 15 august 2016 si asteapta peste 2. 500 de turisti. Saptamana Haferland este cel mai mare eveniment cultural dedicat promovarii zonei sasesti din Transilvania, iar editia din acest an a festivalului are ca tematica centrala familia, sloganul evenimentului fiind Sasii te asteapta in familie!. Odata cu editia din acest an, festivalul isi propune sa devina primul festival dedicat turistilor care calatoresc in familie si sa le ofere acestora modalitati de petrecere a timpului liber indiferent de varsta.

Contract urias cu casa de discuri Sony. Cine este cantareata care a incheiat cel mai mare acord din istoria Marii Britanii

Casa de discuri Sony a incheiat de curand un contract fabulos cu o cantareata din Marea Britanie, acest acord fiind vazut ca cel mai mare din istoria muzicii britanice. Potrivit jurnalistilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )