Libnet.ro
UNICEF

05:00

Tariceanu: Presedintele Iohannis va adresa un mesaj Parlamentului pe 9 mai

Hotnews Hotnews,
 Tariceanu: Presedintele Iohannis va adresa un mesaj Parlamentului pe 9 mai

Presedintele Klaus Iohannis va adresa un mesaj Parlamentului pe 9 mai, cu ocazia implinirii a 140 de ani de la proclamarea independentei Romaniei si cu ocazia Zilei Europei, a anuntat presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, marti, la finalul sedintei Birourilor permanente reunite ale Parlamentului, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis se adreseaza Parlamentului pe 9 mai

Presedintele Klaus Iohannis va adresa un mesaj Parlamentului pe 9 mai, cu ocazia implinirii a 140 de ani de la proclamarea independentei Romaniei si cu ocazia Zilei Europei, a anuntat presedintele.

VIDEO. Presedintele Iohannis, la Slujba de inviere in Piata Mare din Sibiu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, participa sambata seara, la Slujba de inviere oficiata la Biserica Catolica din Piata Mare din Sibiu. Iohannis a venit insotit de sotia sa,.

Traian Basescu, despre extradarea lui Sebastian Ghita: Parlamentul si presedintele Iohannis trebuie sa ceara institutiilor de forta un regim anume pentru Ghita

Fostul presedinte al Romaniei si seful PMP, Traian Basescu, sustine ca presedintele Klaus Iohannis si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ar tebui sa se implice in extradarea si protejarea ulterioara a fostului deputat Sebastian Ghita, arestat preventiv la Belgrad, la patru luni de la disparitie.

VIDEO Presedintele Iohannis: Sarbatorile pascale sa va aduca bucurii, liniste si pace sufleteasca

Presedintele Klaus Iohannis le-a urat romanilor, sambata seara, ca sarbatorile pascale sa le aduca 'bucurii, liniste si pace sufleteasca.

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan mai vrea un referendum pentru reintroducerea pedepsei cu moartea

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan urmeaza sa prezideze luni o reuniune a Cabinetului la palatul sau prezidential de la Ankara, in urma referendumului de duminica in favoarea modificarii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )