Libnet.ro
UNICEF

05:15

Tariceanu: Sesiunea extraordinara a fost ANULATA. Ce spune despre amanarea Codului Fiscal

România Liberă România Liberă,
Tariceanu: Sesiunea extraordinara a fost ANULATA. Ce spune despre amanarea Codului Fiscal

Tariceanu a anuntat ca sesiunea extraordinara nu se va putea tine, vom amana pentru saptamana viitoare, cand va fi sesiune ordinara, dezbaterea pe marginea sesizarii facute de presedintele Klaus Iohannis. continuă pe România Liberă

Tariceanu, despre cererea de reexaminare a Codului Fiscal: Sesiunea extraordinara este anulata. intalnirea de saptamana trecuta, neconvingatoare (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca sesiunea extraordinara care trebuia sa aiba loc pe tema Codului Fiscal este anulata. E mai intelept sa nu ne grabim inutil si sa facem inca o faza de consultari si.

Tariceanu face si el un pas inapoi in privinta Codului Fiscal: Sesiunea extraordinara a Parlamentului nu se va putea tine / Trebuie sa dam garantia ca nu exista riscul modificarii dupa alegeri

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat luni ca sesiunea extraordinara a Parlamentului dedicata Codului Fiscal nu se va putea tine, urmand ca cererea de reexaminare a presedintelui Iohannis sa fie dezbatuta in sesiunea ordinara a forului legislativ. Tariceanu a fost astfel ecoul pozitiei de mai devreme a lui Liviu Dragnea, care si el a cerut prudenta. Mai mult: Tariceanu a abdicat astfel de la pozitia inflexibila pe care o adoptase in ultimele saptamani.

Codul Fiscal, pe masa Senatului. Sesiunea extraordinara, AMANATA

Senatul se va reuni luni, de la ora 15. 00, in sesiune extraordinara pentru dezbaterea si votarea cererii de reexaminare a noului Cod fiscal, transmisa de presedintele Klaus Iohannis.

Victor Ponta, despre amanarea dezbaterii Codului Fiscal: Eu mi-am facut treaba, am pus pe masa Parlamentului un Cod foarte bun

Premierul Victor Ponta a sustinut luni ca nu este deranjat de amanarea dezbaterii de catre Parlament a Codului Fiscal, anuntata de Liviu Dragnea, si a precizat ca ar fi cel mai fericit daca s-ar adopta proiectul cu un TVA de 20%.

Roger Federer o lauda pe Simona Halep. Ce spune despre jocul romancei

Roger Federer, locul 2 in clasamentul ATP, a declarat ca urmareste cu placere jocul Simonei Halep, despre care a spus ca este foarte dulce si draguta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )