Libnet.ro
UNICEF

10:15

Tariceanu: Nu stiu care sunt motivele care au dus la demisia ministrului Educatiei

Antena3 Antena3,
Tariceanu: Nu stiu care sunt motivele care au dus la demisia ministrului Educatiei

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a sustinut ca nu stie care sunt motivele care au dus la demisia lui Valentin Popa din functia de ministru al Educatiei, dar a aratat ca, dupa ce a discutat cu. continuă pe Antena3

Victorie pentru UDMR. Ordonanta de Urgenta care a dus la demisia ministrului Educatiei a fost abrogata

Guvernul a adoptat, in sedinta de joi, Ordonanta de Urgenta prin care a fost abrogat articolul privind predarea limbii romane pentru minoritatile nationale, masura ceruta de UDMR si care a dus la demisia ministrului Educatiei, Valentin Popa. Prin OUG aprobata joi s-a stabilit ca predarea limbii romane in invatamantul primar la clasele cu predare in limbile minoritatilor nationale se va face de catre cadrele didactice de la clasele respective.

Kelemen Hunor anunta ca Guvernul a abrogat articolul din ordonanta care a dus la demisia ministrului Educatiei

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat pe Facebook ca Guvernul a abrogat, in sedinta de astazi, articolul privind predarea limbii romane la clasele maghiare din ordonanta care a dus la demisia ministrului Educatiei, Valentin Popa.

UPDATE Kelemen Hunor anunta ca Guvernul a abrogat articolul din ordonanta care a dus la demisia ministrului Educatiei. Guvernul confirma decizia

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat pe Facebook ca Guvernul a abrogat, in sedinta de astazi, articolul privind predarea limbii romane la clasele maghiare din ordonanta care a dus la demisia ministrului Educatiei, Valentin Popa.

Guvernul adopta OUG care produs demisia ministrului Educatiei

Guvernul a adoptat in sedinta de astazi Ordonanta de Urgenta prin care a fost abrogat articolul privind predarea limbii romane pentru minoritatile nationale, masura ceruta de UDMR si care a dus la demisia ministrului Educatiei, Valentin Popa.

Deputatii opozitiei solicita demisia ministrului Petre Daea

Deputatii opozitiei au solicitat demisia ministrului agriculturii Petre Daea, pe care il considera principalul vinovat al raspandirii pestei porcine africane in peste o treime din teritoriul tarii, in cadrul dezbaterii motiunii simple Dupa ciuma lui Caragea, Romania lovita de pesta lui Daea.

Kelemen, despre demisia ministrului Educatiei: Nu a vrut sa accepte rezolvarea problemei prin OUG

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, pentru AGERPRES, referindu-se la demisia ministrului Educatiei, ca acesta a luat decizia intrucat nu a vrut sa accepte rezolvarea prin ordonanta de urgenta a pr.

Pauliuc: PNL cere demisia ministrului de Interne

Vicepresedintele Comisiei de aparare a Senatului Nicoleta Pauliuc PNL), a solicitat demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, ca urmare a actiunilor intreprinse de fortele de ordine la protestul din 10 august din Piata Victoriei si a apreciat ca intrebarile din cadrul audierilor de astazi din comisie au ramas fara raspunsuri, potrivit Agerpres.

Tariceanu: Am aflat de la televizor despre demisia lui Valentin Popa. inteleg nemultumirea celor de la UDMR

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat joi ca nu stie care sunt motivele pentru care Valentin Popa a demisionat din functia de ministru al Educatiei si ca a aflat de la televizor despre decizia.

Viorica Dancila nu a spus nimic, la nceputul sedintei de Guvern, despre demisia ministrului educatiei

Valentin Popa a demisionat din functia de ministru al educatiei cu putin inainte de a incepe sedinta de Guvern, care fusese programata pentru ora 13. Demisia a luat prin surprindere membrii cabinetului Dancila, iar in aceste conditii sedinta a inceput cu o intarziere de peste o ora. Premierul Viorica Dancila a facut declaratiile obisnuite de la inceputul sedintei, insa nu a amintit in vreun fel ca un ministru din cabinetul sau tocmai a demisionat. A vorbit un sfert de ora, dar nu a scos niciun cuvant despre Valentin Popa. Acesta si-a dat demisia deoarece nu a fost de acord sa modifice o ordonanta asa cum i-ar fi cerut Liviu Dragnea.

Klaus Iohannis, la Adunarea Generala a ONU: Avem datoria sa explicam mai bine care sunt provocarile actuale la adresa pacii

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, miercuri, interventia nationala in cadrul dezbaterilor celei de-a 73-a sesiuni a Adunarii Generale a ONU care se desfasoara la New York. Presedintele Iohannis s-a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )