Libnet.ro
UNICEF

18:15

Tariceanu: Teodorovici sa isi tina parerile in ce priveste Ministerul Energiei

Adevărul Adevărul,
Tariceanu: Teodorovici sa isi tina parerile in ce priveste Ministerul Energiei

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, spune ca ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, ar trebui sa isi tina pentru el parerile legate de Ministerul Energiei. continuă pe Adevărul

Tariceanu, atac dur: Teodorovici sa isi tina parerile in ce priveste Ministerul Energiei

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, spune ca ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, ar trebui sa isi tina pentru el parerile legate de Ministerul Energiei.

Tariceanu: Teodorovici sa si tina parerile pentru el legat de Ministerul Energiei

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu l-a sfatuit pe ministrul Finantelor Eugen Teodorovici sa isi tina parerile pentru el atunci cand comenteaza in legatura cu Ministerul Energiei, fiindca nu cunoaste cum functioneaza ministerul care este condus de un liberal.

Tensiuni in coalitie. Tariceanu, catre Teodorovici: ii dau un sfat. Sa isi tina parerile in ce priveste Ministerul Energiei pentru el

Modificarile la ordonanta de urgenta 114 provoaca tensiuni puternice in coalitie. Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a avut o reactie dura dupa ce Teodorovici i-a transmis ca s-a grabit prin a anunta.

Stinge lumina... Mesajul INEDIT transmis de Ministerul Energiei de Valentines Day

Ministerul Energiei are un mesaj special pentru romani de Ziua indragostitilor Valentines Day). Stinge lumina. , ii indeamna reprezentantii ministerului pe indragostiti. Mesajul este.

Ce mesaj transmite Ministerul Energiei de Valentine's Day: Stinge lumina!

Ministerul Energiei a postat pe pagina sa de Facebook mesajul Stinge lumina. , insotit de o poza cu un bec in forma de inima. Mesajul este neinspirat, mai ales ca sintagma este des folosita in context negativ, cum ar fi plecarile masive ale romanilor in strainatate.

Disputa Tariceanu-Teodorovici. Cum se explica sagetile trimise de liderul ALDE catre PSD

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a lasat diplomatia si l-a certat pe Eugen Teodorovici dupa ce ministrul de Finante afirmase ca OUG 114 privind taxa pe lacomie nu va mai suferi modificari, cu toate ca unii spera degeaba. ALDE, partidul care are si portofoliul Energiei din Guvern, a subliniat ca vrea sa se renunte la taxa de 2% din cifra de afaceri a companiilor din energie.

Doina Pana, despre disputa intre ministrul de Finante si Tariceanu: Teodorovici a gresit politic.A fost nefericita iesirea dumnealui

Vicepresedintele PSD Doina Pana a declarat ca Eugen Teodorovici a gresit din punct de vedere politic cand a spus ca nu ar trebui modificata OUG 114, pentru eliminarea taxei de 2% pentru companiile din energie, afirmatie care l-a nemultumit pe liderul ALDE ,Calin Popescu Tariceanu, cel care i-a transmis ministrului social-democrat sa nu mai vorbeasca pe langa subiect.

ENERGIE PENTRU VIITOR SAU TAXE PENTRU ASTAZI? / NICULAE HAVRILET, MINISTERUL ENERGIEI: Asa cum avem un mix al energiei, avem si un mix al intereselor

Ordonanta 114/2018 a fost solicitata de cei care castiga in urma implementarii ei, pentru ca, asa cum avem un mix al energiei, avem si un mix al intereselor, iar din aceasta Ordonanta au de castigat cei care au piata reglementata si castigul asigurat, a subliniat, ieri, Niculae Havrilet, consilier in cadrul Ministerului Energiei.

Niculae Havrilet, Ministerul Energiei: OUG 114 a fost solicitata de cei care cstiga din ea/ n energie, marii cstigatori sunt furnizorii de pe piata reglementata

Furnizorii care livreaza energie si gaze consumatorilor casnici sunt marii castigatori ai OUG 114/2018. Ordonanta a fost solicitata de cei care castiga din ea, a declarat, joi, Niculae Havrilet, consilier al ministrului Energiei si fost presedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie ANRE), potrivit Agerpres. Reamintim ca OUG 114/2018 privind suprataxarea mediului de afaceri prevede, printre altele, revenirea consumatorilor casnici pe piata reglementata si inghetarea preturilor la gaze si energie electrica.

Mircea Draghici isi retrage candidatura pentru Ministerul Transporturilor

Mircea Draghici anunta ca isi retrage candidatura pentru functia de Ministru al Transporturilor. Am luat decizia de a-mi retrage candidatura pentru functia de Ministru al Transporturilor. Cred cu tarie.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )