Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tariceanu vrea masini electrice pentru oficiali: ce spune proiectul de lege depus de ALDE

Playtech Playtech,
Tariceanu vrea masini electrice pentru oficiali: ce spune proiectul de lege depus de ALDE

Daca proiectul de lege depus de Tariceanu va trece de senat, guvernantii si oficialii din primarii sau prefecturi vor trece la masini electrice. Calin Popescu Tariceanu a depus la Senat un proiect de lege cu tente ecologice. Acest isi propune sa legifereze achizitiile de masini electrice din partea autoritatilor pentru angajatii din institutii publice. Momentan, [] . continuă pe Playtech

Cum vrea Seat sa lanseze cele mai ieftine masini electrice din piata si de ce acest lucru este complicat

Marca spaniola Seat are un loc special in uriasul plan de electrificare lansat de Volkswagen Group, iar misiunea nu va fi simpla, fiindca Seat ar trebui sa aduca in piata cele mai ieftine masini electrice si sa ajute mai multe marci ale grupului sa lanseze masini micute de oras. Cele mai ieftine masini electrice costa acum 22-23. 000 de euro, iar Seat vrea sa coboare sub 20. 000 de euro. Asadar, nu vorbim de o versiune de Logan electric, ci de o masina mult mai scumpa, insa scaderea pretului sub acel prag este complicata.

Romanii, printre cei mai deschisi europeni la achizitionarea de masini electrice: 3 din 10 merg pe acest tip de motorizare

Romanii sunt printre cei mai deschisi europeni la ideea de a achizitiona autovehicule electrice, astfel ca 36% dintre cei aflati in cautarea unei masini noi intentioneaza sa cumpere una electrica, potrivit un.

STUDIU E.ON ROMANIA: Romanii sunt cei mai interesati est-europeni sa cumpere masini electrice

Romanii sunt printre cei mai deschisi europeni la ideea de a achizitiona autovehicule electrice, releva un studiu realizat de E. ON si Kantar EMNID, conform caruia 36% dintre cei care in momentul sondajului erau in cautarea unei masini noi, intentionau sa cumpere una electrica. Cu acelasi procent se lauda si italienii, insa intr-un context total diferit.

Romanii sunt cei mai interesati est-europeni sa cumpere masini electrice

Romanii sunt printre cei mai deschisi europeni la ideea de a achizitiona autovehicule electrice, releva un studiu realizat de E. ON si Kantar EMNID, conform caruia 36% dintre cei care in momentul sondajului erau in cautarea unei masini noi, intentionau.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )