Libnet.ro
UNICEF

11:00

Tarife RCA marite ilegal. Sanctiuni de 53 milioane de euro

Hotnews Hotnews,
 Tarife RCA marite ilegal. Sanctiuni de 53 milioane de euro

Consiliul Concurentei a sanctionat noua companii de asigurare si Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania UNSAR) cu amenzi totale de 246. 195,6 lei aprox. 53 milioane euro). Autoritatea de concurenta precizeaza printr-un comunicat de presa ca sanctiunile au fost acordate pentru incalcarea reglementarilor nationale si europene din domeniul concurentei prin coordonarea comportamentelor pe piata in vederea majorarii tarifelor la asigurarile obligatorii de raspundere civila RCA). UPDATE UNSAR si Uniqa Asigurari au anuntat ca vor contesta in instanta decizia Consiliului Concurentei, considerand acuzatiile ca fiind nefondate. continuă pe Hotnews

Consiliul Concurentei a sanctionat cu 53 de mil. euro UNSAR si 9 societati de asigurare

Consiliul Concurentei a sanctionat noua companii de asigurare si Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania UNSAR) cu amenzi totale in valoare de 246. 195,6 lei aprox. 53 milioane euro) pentru incalcarea.

AMENZI TOTALE DE 246 MILIOANE DE LEI Consiliul Concurentei a sanctionat noua societati de asigurare

Consiliul Concurentei a sanctionat noua companii de asigurare si Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania UNSAR) cu amenzi totale in valoare de 246. 195,6 lei aprox. 53 milioane euro).

PENTRU 30 MILIOANE EURO DEDICATE COMPANIILOR BCR Leasing IFN a semnat un nou acord de imprumut cu BEI

BCR Leasing IFN a semnat, ieri, un nou acord de imprumut cu Banca Europeana de Investitii BEI), acesta reprezentand a doua transa 30 de milioane de euro) dintr-un credit total de 100 de milioane de euro, conform unui comunicat de presa.

Comisarul european Corina Cretu, la inaugurarea Podului Centenarului din Oradea: Romania risca sa piarda 600 de milioane de euro din fonduri europene

Aflata la Oradea, la inaugurarea Podului Centenarului din Oradea, comisarul european Corina Cretu a declarat ca administratiile locale din Ardeal sunt cap de lista la atragerea de fonduri europene, un exemplu de bune practici care trebuie urmat si ca Romania risca sa piarda fonduri europene de 600 milioane euro din lipsa de proiecte.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )