Libnet.ro
UNICEF

20:45

Tarife Roaming in tarile non-UE: mai mari de 50 de ori decat in tarile de comunitate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tarife Roaming in tarile non-UE: mai mari de 50 de ori decat in tarile de comunitate

Anacom indruma utilizatorii de servicii telecom din Romania, care calatoresc in afara tarii, sa studieze cu atentie tarifele furnizorilor din afara spatiului UE. continuă pe Wall-Street Ro

Tarife roaming in tarile non-UE, mai mari de 50 de ori decat in tarile din comunitate

Mare atentie daca va aflati intr-o tara din afara Uniunii Europene si doriti sa dati un telefon in Romania. Tarifele in roaming pot fi de peste 50 de ori mai mari, anunta autoritatea de reglementare in.

Atentie cand sunati sau folositi internetul in alte tari decat in UE: Tarifele in roaming pot fi de peste 50 de ori mai mari, atentioneaza ANCOM

Romanii care folosesc serviciile de telefonie mobila si internet mobil cand calatoresc in tarile din afara UE pot plati pentru serviciile de voce si date tarife de peste 50 de ori mai mari decat tarifele platite pentru aceleasi servicii in tarile din comunitate, unde aceste tarife sunt reglementate, atentioneaza luni autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM), care ii sfatuieste pe utilizatori sa studieze cu atentie ofertele furnizorilor. Un roman aflat in Serbia, Muntenegru, Egipt, Maroc, Canada, S. ori Emiratele Arabe Unite Dubai) poate plati peste 2 Euro/minut in cazul unui apel efectuat catre Romania, in timp ce daca in spatiul UE tariful maxim este de 0,19 euro/minut fara TVA) pentru un apel catre orice destinatie din spatiul comunitar.

Nu conteaza ca Dunarea e la doi pasi, Braila are unul dintre cele mai mari tarife la apa potabila din tara

Desi au Dunarea la doi pasi, brailenii platesc printre cele mai mari tarife la apa din tara. Braila se afla pe locul 6 la nivel national cand vine vorba de apa scumpa, cu 4,29 lei pentru fiecare metru cub consumat. in aceeasi situatie sunt si galatenii si nemtenii avand de plata acelasi tarif la apa. Majoritatea operatorilor de apa din tara insa, practica tarife sub 3,8 lei/mc.

Ultima forma a Codului Fiscal: impozite mai mari pentru apartamente si pentru locuintele din cladirile vechi, dar mai mici pentru casele de peste 150 mp

Impozitul va creste de anul viitor cu o suma modica pentru toate apartamentele din blocuri cu peste trei etaje si opt apartamente si cu cateva zeci de lei pentru locuintele din cladiri vechi de peste 30-50 ani, insa va fi redus pentru locuintele mai mari de 150 metri patrati.

Citatul saptamanii:Vladimir Putin este unul dintre cei mai mari lideri in viata

Daca Steven Segal il considera de Vladimir Putin unul dintre cei mai mari lideri in viata, Letonia a interzis participarea a trei concurenti rusi la un festival de muzica dupa ce au facut afirmatii in favoarea Kremlinului. in timp ce Irina Shayk crede ca rolul din Hercules i-a fost predestinat, Kevin Sorbo este nemultumit de distributia filmului. Adevarul va prezinta cele mai importante declaratii ale saptamanii.

Business report: Bugetul la sase luni: Taxe mai mari, incasari mai mici, investitii mai putine; Ai mai multe locuinte? Nu vei mai fi impozitat suplimentar; Razbunarea economica a Rusiei impotriva Republicii Moldova: Patru embargouri intr-un an

Decizia CJUE care ar putea salva debitorii executati silit de catre banci. Curte de Justitie a UE a stabilit ca debitorii care sunt executati silit de catre banci ar trebui sa aiba dreptul sa atace decizia de incuviintare a instantei, daca in contractul de credit exista posibile clauze abuzive. O industrie cu mare potential da semne de panica. Cat de sigur este transportul cu avionul? Foarte sigur, raspund jucatorii din piata. Si totusi, evenimentele din ultimele saptamani aduc multe semne de intrebare. Sa fie acesta anul negru din industria aeriana?.

Bugetul la sase luni: Taxe mai mari, incasari mai mici, investitii mai putine

Visul Guvernului de a incasa mai multi bani la buget o data cu majorarea taxelor s-a spulberat, dupa ce in primele sase luni veniturile la buget au crescut insignifiant. Pentru a se incadra in deficitul stabilit, cheltuielile cu investitiile au fost serios amputate.

Gorj, Braila si Brasov, cele mai mari cresteri ale soldului de credite la 6 luni

Gorj, Braila si Brasov sunt primele trei judete din tara unde soldul creditarii a crescut cel mai mult in prima jumatate a anului, cu 21,9%, 2,24%, respectiv 1,27%, in conditiile in care soldul total in sistemul bancar s-a redus cu 1,54% fata de decembrie 2013, informeaza Banca Nationala a Romaniei BNR).

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )