Libnet.ro
UNICEF

13:30

Tarile in care romanii vor putea calatori, fara a mai fi nevoiti sa stea in izolare sau carantina la intoarcerea acasa. Lista oficiala

B1 B1,
Tarile in care romanii vor putea calatori, fara a mai fi nevoiti sa stea in izolare sau carantina la intoarcerea acasa. Lista oficiala

Comitetului National pentru Situatii de Urgenta a stabilit sambata, intr-o sedinta online, care sunt tarile in care romanii vor putea calatori, fara a mai fi nevoiti sa stea in izolare sau. continuă pe B1

Cand va fi publicata lista cu tarile din care romanii vor putea sa revina fara a fi nevoiti sa se izoleze

Lista cu tarile din care romanii vor putea sa revina fara a fi nevoiti sa se izoleze doua saptamani va fi anuntata luni, a declarat vineri ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Declaratia vine dupa ce, joi, premierul Ludovic Orban a spus ca vor fi exceptate de la masura izolarii persoanele care vin din tari unde rata de infectare cu coronavirus este mai mica, precum Austria, Bulgaria si Grecia.

Lista cu tarile din care romanii vor putea sa revina fara a fi nevoiti sa se izoleze

Ministrul de interne Marcel Vela a anuntat sambata seara care sunt tarile din care romanii vor putea sa revina fara a fi nevoiti sa se izoleze doua saptamani. Lista cuprinde 17 state europene. Din 15 iunie, se reiau zborurile catre si dinspre 17 tari.

Adevarata cauza pentru care lista unde romanii au voie in vacanta e ascunsa. Statele unde suntem refuzati

Rasturnare de situatie in privinta statelor in care romanii vor putea calatori fara a sta in izolare la intoarcere.

Spania, Italia si Franta, cateva dintre statele pentru care masura suspendarii zborurilor ramane in vigoare. Explicatiile ministrului Lucian Bode

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a anuntat, sambata, statele in care romanii vor putea calatori din 15 iunie, fara a mai fi obligati sa stea in izolare sau carantina, la revenirea acasa.

DSP Suceava: Elevii care au fost contacti ai colegilor confirmati cu COVID-19 vor putea sa sustina examenele nationale

Elevii care au fost contacti cu colegi confirmati cu COVID-19 si care se afla in autoizolare la domiciliu vor putea sa sustina examenele nationale, in conditii stricte, informeaza DSP Suceava. Medicii.

CUSHMANWAKEFIELD ECHINOX SI MKOR CONSULTING: Romanii vor iesi mai des in parcuri, vor face mai mult sport si vor prefera vacantele in tara

Lunile de izolare si situatia inca fragila in ceea ce priveste pericolul de infectare cu virusul Covid-19 isi vor pune amprenta asupra comportamentului de consum al romanilor, acestia fiind tentati sa aleaga mai multe activitati in aer liber si vacante in interiorul tarii.

Ce este iarba sfanta si la ce poate fi utilizata. Romanii vor avea acces la seminte din toamna anului 2020

Salvia sclarea, considerata planta salvatoare de catre romani, se afla in topul realizarilor cu care horticultorii de la Statiunea de Cercetare pentru Legumicultura Buzau se mandresc. Cultivatorii din toata tara vor avea acces la semintele si rasadurile acestei plante dulci si aromate incepand din aceasta toamna.

Dedic.Word, platforma unde fanii vor putea primi mesaje video personalizate de la celebritati: Nevoia oamenilor de a fi conectati emotional unii fata de ceilalti este enorma

Trei antreprenori au lansat platforma Dedic. World, care va gazdui actori, cantareti, sportivi, influenceri, vloggeri, comedianti, DJ si scriitori, pe care oricine ii poate contacta, astfel incat sa ofere cuiva.

Turcia: O noua lege acorda paznicilor de cartier noi prerogative controversate. Acestia vor putea utiliza arme de foc si opri trecatorii pentru a-i perchezitiona.

Parlamentul turc a adoptat joi un proiect de lege controversat ce intareste considerabil prerogativele paznicilor de cartier, opozantii presedintelui Recep Tayyip Erdogan acuzandu-l ca prin acest demers intentioneaza sa isi organizeze o militie loiala, informeaza AFP, citat de Agerpres. Proiectul de lege al paznicilor de cartier a fost acceptat, a anuntat parlamentul pe contul sau de Twitter. in conformitate cu textul adoptat, paznicii de cartier bekci in limba turca) care patruleaza noaptea pentru a raporta jafuri si tulburari ale ordinii publice vor avea aproape aceleasi puteri ca politistii. Noile prevederi legislative le permit acestora sa poarte si sa utilizeze arme de foc daca este necesar, dar si sa opreasca trecatorii pentru a le verifica identitatea sau pentru a-i perchezitiona.

Proiecte mari de infrastructura vor putea fi transferate la autoritatile locale Ionel Danca: Este o adevarata revolutie

Guvernul a aprobat joi, la propunerea Ministerului Fondurilor Europene, o ordonanta de urgenta care permite transferul proiectelor de infrastructura rutiera si feroviara de interes national de la autoritatile centrale la nivelul autoritatilor locale, a anuntat Ionel Danca, seful Cancelariei prim-ministrului. Acesta spune ca e o adevarata revolutie in domeniul proiectelor de infrastructura derulate cu fonduri europene.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )