Libnet.ro
UNICEF

01:06

Tarile in care salariul minim este si de 10 ori MAI MARE ca in Romania

Antena3 Antena3,
Tarile in care salariul minim este si de 10 ori MAI MARE ca in Romania

De la 1 ianuarie, romanii pot munci fara nicio restrictie in toate tarile Uniunii Europene. Toti viseaza la joburi bine platite dar, chiar si la nivelul salariului minim pe economie, un roman poate. continuă pe Antena3

Nintendo este in criza. Vanzarile de console vor fi de trei ori mai mici decat asteptarile initiale

Compania japoneza Nintendo este intr-o situatie nu foarte indepartata de dezastru. Si nu e vorba de exagerari, pentru ca mai rar o companie isi corecteaza atat de mult prognozele de vanzari pentru anul fiscal: de la 9 milioane de console Wii U, la doar 2,8 milioane unitati, scrie Reuters. In plus, daca pentru anul fiscal 2013-14 compania astepta profit acum cateva luni, previziunile arata pierderi in prezent.

China devine a doua tara din lume, dupa SUA, care testeaza o arma hipersonica

China a testat o arma hipersonica si a devenit, dupa Statele Unite, a doua tara din lume care testeaza dispozitive care pot atinge orice tinta de pe Pamant. Dispozitivul a zburat cu o viteza de 10 ori mai.

Eugen Nicolaescu: afectiunea rezolvata in ambulatoriu este de 20 de ori mai ieftina decat prin internare

O afectiune rezolvata in ambulatoriul de specialitate poate costa de aproape 20 de ori mai putin decat daca ar fi tratata in internare continua, a anutat vineri, ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, precizand ca si-ar dori ca 70% din cazuri sa fie tratate in acest sistem.

Traian Basescu a blocat de doua ori mai multe legi decat Ion Iliescu si Emil Constantinescu la un loc

USL se plange ca Basescu reintoarce tot ce voteaza Parlamentul doar ca sa faca rau, presedintele spune ca de fapt toate legile care-i vin de la actuala majoritate sunt proaste. Statistic vorbind, insa,.

Anul trecut am exportat de doua ori mai mult grau decat in 2012

In primele zece luni ale anului 2013 Romania a exportat produse agroalimentare in valoare totala de peste 4. 000 de mil. euro, cu 800 de mil. euro mai mult fata de perioada corespunzatoare din 2012 plus 24,6%), arata datele facute publice de Ministerul Agriculturii.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2896 seconds )