Libnet.ro
UNICEF

23:15

Tarile de Jos, ultimul stat din UE care a inceput campania de vaccinare impotriva COVID-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tarile de Jos, ultimul stat din UE care a inceput campania de vaccinare impotriva COVID-19

Tarile de Jos au devenit astazi ultimul stat din Uniunea Europeana care a inceput campania de vaccinare a populatiei impotriva COVID-19. continuă pe Ziarul Bursa

Propunere controversata la Ministerul Justitiei: Un avocat de 39 de ani, partener in cabinetul lui Gheorghe Piperea si fost membru PNL timp de 10 ani, propus secretar de stat din partea PLUS

Propunere controversata la Ministerul Justitiei. Un avocat de 39 de ani, partener in cabinetul lui Gheorghe Piperea si fost membru PNL timp de 10 ani este propus secretar de stat din partea PLUS. Mai mult,.

Nasui, ministrul Economiei: CNIT, o companie de stat din subordinea Ministerului Economiei, nu face nimic pe bani multi Am trimis corpul de control. Este inacceptabil

Nu mai trebuie sa acceptam sa-si bata cineva joc de banii contribuabililor. CNIT, o companie de stat din subordinea Ministerului Economiei, nu face nimic pe bani multi. Compania exista de multi ani si ar trebui, in teorie, sa se ocupe de cursuri pentru specializarea personalului din turism, cursuri de turism de stat, scrie Claudiu Nasui ministrul economiei, antreprenoriatului si turismului, pe pagina sa de Facebook.

A inceput campania de vaccinare in Covasna. Prima persoana imunizata, o asistenta medicala de la Spitalul Judetean

Campania de vaccinare se intensifica in Romania, iar luni s-au deschis cele mai multe centre de imunizare pentru lucratorii din domeniul sanatatii. Medic: Vaccinareareduce riscul de a.

A inceput campania de vaccinare anti COVID-19 si in Gorj. Cine sunt primele persoane vaccinate si ce au spus

Campania de vaccinare anti COVID-19 a inceput de astazi si in judetul Gorj. Primle persoane vaccinate au fost trei medici din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu.

VIDEO A inceput campania de vaccinare anti-COVID 19 in Vrancea. Cine este prima persoana imunizata din judet

Primul lot, continand 975 de vaccinuri, a ajuns in Vrancea chiar in noaptea de 4 ianuarie, urmand sa fie administrat luni dimineata catre cei care lucreaza in prima linie.

Poate cel mai interesant telefon din acest inceput de an, oficial: are camera de 108 megapixeli

Chiar daca au anuntat in mod oficial noile terminale de top din seria Xiaomi Mi 11, chinezii nu neglijeaza nici utilizatorii obisnuiti, care nu vor sa investeasca sume fabuloase intr-un.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )