Libnet.ro
UNICEF

18:45

Tarom anuleaza cursele pe ruta Bucuresti - Bruxelles din zilele 31 martie - 2 aprilie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tarom anuleaza cursele pe ruta Bucuresti - Bruxelles din zilele 31 martie - 2 aprilie

Tarom anuleaza cursele pe ruta Bucuresti- Bruxelles din zilele 31 martie - 2 aprilie, pasagerii fiind reprogramati pe zborurile de Amsterdam, a transmis intr-un comunicat de presa, miercuri, Tarom. continuă pe Ziarul Bursa

Tarom anuleaza sau redirectioneaza pana miercuri , inclusiv, cursele pe ruta Bucuresti-Bruxelles

Tarom a redirectionat sau anulat pana miercuri cursele pe ruta Bucuresti-Bruxelles, in conditiile in care autoritatile belgiene nu au stabilit data la care vor redeschide aeroportul Bruxelles Zaventem. Cursele redirectionate vor ajunge la Amsterdam,.

Tarom anuleaza cursele din zilele de 28, 29 si 30 martie pe ruta Bucuresti - Bruxelles

Tarom anuleaza cursa catre si dinspre Bruxelles de pe 28 martie, iar cele de pe 29 si 30 martie vor opera pe ruta Bucuresti- Amsterdam- Bucuresti cu orarul modificat, a transmis intr-un comunicat de presa, luni, Tarom.

Tarom anuleaza toate cursele spre Bruxelles pana sambata incusiv

Operatorul aerian Tarom a anuntat ca va anula toate cursele Bucuresti Bruxelles pana sambata inclusiv, pe motiv ca aeroportul Zaventem functioneaza la capacitate redusa, ca urmare a atentatelor teroriste de acum o saptamana.

TAROM anuleaza zborurile spre Bruxelles, programate in urmatoarele trei zile. Ce optiuni au pasagerii

Zborurile TAROM pe ruta Bucuresti - Bruxelles - Bucuresti, programate pentru intervalul luni - miercuri vor fi anulate, din cauza ca aeroportul Zaventem din capitala Belgiana ramane inchis. in aceste conditii, pasagerii pot solicita reprogramarea zborurilor pentru alte zile sau alte destinatii operate de compania aeriana, fara costuri suplimentare.

Anuntul facut de TAROM. Mai multe zboruri vor fi anulate

Tarom anuleaza cursa catre si dinspre Bruxelles de pe 28 martie, iar cele de pe 29 si 30 martie vor opera pe ruta Bucuresti - Amsterdam - Bucuresti cu orarul modificat, a transmis intr-un comunicat de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )