Libnet.ro
UNICEF

06:45

Tarom are un nou director general

Adevărul Adevărul,
Tarom are un nou director general

Consiliul de Administratie intrunit in sedinta in data de 21. 2019 a luat act de renuntarea dlui Valentin Gvinda la mandatul de director general provizoriu si a desemnat in functia de director general provizoriu pe dl George Costin Barbu, pentru un mandat de 4 luni, in conditiile OUG 1092011. continuă pe Adevărul

TAROM are un nou director general. Consiliul de Administratie l-a numit provizoriu pe seful Scolii Superioare de Aviatie Civila

Costin Barbu, director general al Scolii Superioare de Aviatie Civila incepand cu anul 2015 pana in prezent, a fost numit de catre Consiliul de Administratie al TAROM drept director general provizoriu al companiei aeriene pentru un mandat de 4 luni. Decizia vine dupa ce pilotul Valentin Gvinda, desemnat initial pentru conducerea TAROM, a refuzat postul.

TAROM are un nou director. Cine este George Costin Barbu, cel care a fost numit in locul Madalinei Mezei

TAROM are un nou director, iar acest rol in cadrul companiei i-a fost oferit lui George Costin Barbu, luni. Astfel, acesta a inlocuit-o pe Madalina Mezei, in aceasta functie de conducere. Consiliul de Administratia al TAROM l-a desemnat pe George Costin Barbu in functia de director general provizoriu, pentru un mandat pe patru luni.

Madalina Mezei, fost director general al TAROM, chemata luni la DNA

Madalina Mezei, fost director general al TAROM, a declarat vineri ca a fost chemata luni dimineata la DNA, in calitate de martor, dupa ce aceasta l-a acuzat pe ministrul interimar al Transporturilor, Razvan Cuc, ca in ziua motiunii de cenzura i-a cerut sa retina aeronave la sol, informeaza Agerpres.

Un roman este favorit la functia de Director General al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica

Ambasadorul roman Cornel Feruta a primit votul formal al Consiliului Guvernatorilor al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica AIEA) pentru functia de Director General, se arata intr-un comunicat de.

Scandalul TAROM. Madalina Mezei, fost director general al TAROM, rupe tacerea: Voi spune totul la DNA, luni, la ora 10

Madalina Mezei, fostul director TAROM, a declarat ca ministrul Transporturilor Razvan Cuc i-ar fi cerut sa tina avioanele la sol in ziua motiunii de cenzura, pentru ca parlamentarii din provincie sa nu voteze.

DNA intervine in scandalul de la TAROM. Madalina Mezei, fost director general al companiei, chemata luni la audieri

DNA intervine in scandalul de la Tarom. Potrivit unor surse citate de Antena 3, procurorii anticoruptie au deschis un dosar penal dupace directorul demis Madalina Mezei si ministrul demis al Transporturilor,.

Ministrul Razvan Cuc recunoaste ca s-a intalnit cu fosta sefa TAROM, cu o zi inainte de motiune, si ca a cerut lista cu deputatii si senatorii care zburau spre Bucuresti: Am intrebat-o ce parlamentari vin, ca sa stiu ca totul e in regula (VIDEO)

Razvan Cuc, ministrul interimar alTransporturilor, a recunoscut, vineri, intr-o conferinta de presa, ca s-a intalnit cu fostul director general al TAROM si ca i-a cerut o lista cu parlamentarii ce urmau.

Lucian Buzdugan, director general Agricost: Cea mai dificila provocare a acestui an agricol a fost seceta pedologica severa

Specialistii din intreaga lume semnaleaza permanent efectele pe care vremea nefavorabila le are asupra culturilor agricole si avertizeaza fermierii pentru a actiona in vederea limitarii pierderilor, informeaza fermierinromania. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )