Libnet.ro
UNICEF

23:00

Tarom si compania care imparte bani la baronii locali, verificate de corpul de control al premierului

Hotnews Hotnews,
 Tarom si compania care imparte bani la baronii locali, verificate de corpul de control al premierului

Corpul de control al premierului va incepe luni verificari la doua companii-mamut controlate de stat: Tarom si Compania Nationala de Investitii, au declarat pentru HotNews. ro surse guvernamentale. Tarom inregistreaza pierderi majore an de an, Tudose certandu-l vineri pe ministrul Transporturilor pe aceasta tema. CNI, compania care imparte bani de la stat catre baronii locali, e controlata de ministrul Sevil Shhaideh, mana dreapta a lui Liviu Dragnea. UPDATE: Premierul Mihai Tudose a confirmat, duminica seara, la Antena 3, ca a trimis Corpul de control la Tarom si CNI. continuă pe Hotnews

Tarom si compania care imparte bani baronilor locali, verificate de corpul de control al premierului

Corpul de control al premierului va incepe luni verificari la doua companii-mamut controlate de stat: Tarom si Compania Nationala de Investitii, au declarat pentru HotNews. ro surse guvernamentale. Tarom inregistreaza pierderi majore an de an, Tudose certandu-l vineri pe ministrul Transporturilor pe aceasta tema. CNI, compania care imparte bani de la stat catre baronii locali, e controlata de ministrul Sevil Shhaideh, mana dreapta a lui Liviu Dragnea. UPDATE: Premierul Mihai Tudose a confirmat, duminica seara, la Antena 3, ca a trimis Corpul de control la Tarom si CNI.

Tarom si compania care imparte bani la baronii locali, verificate de corpul de control al premierului - surse

Corpul de control al premierului va incepe luni verificari la doua companii-mamut controlate de stat: Tarom si Compania Nationala de Investitii, au declarat pentru HotNews. ro surse guvernamentale. Tarom inregistreaza pierderi majore an de an, Tudose certandu-l vineri pe ministrul Transporturilor pe aceasta tema. CNI, compania care imparte bani de la stat catre baronii locali, e controlata de ministrul Sevil Shhaideh, mana dreapta a lui Liviu Dragnea.

Surse: Corpul de control al premierului incepe verificarile la Tarom si CNI, compania controlata de Shhaideh, care imparte bani catre baronii locali

Corpul de control al premierului ar urma sa inceapa luni verificarile la Tarom, companie care inregistreaza pierderi uriase an de ani, si la Compania Nationala de Investitii, cea care imparte.

TAROM si Compania Nationala de Investitii vor fi verificate de Corpul de control al premierului

Dupa reprosurile facute vineri ministrului Transporturilor, premierul Mihai Tudose a decis sa trimita Corpul de control la TAROM si Compania Nationala de Investitii, pentru a verifica, printre altele, ce anume ar fi putut duce la pierderile uriase ale companiei aeriene si ce ar putea justifica activitatea slaba a CNI.

Business report: Un alt fel de retail. Brandless, compania care vinde numai produse fara nume, la doar 3 dolari; Lege speciala pentru apa minerala. Producatorilor de apa de izvor si de masa li se impun contracte de concesiune, redevente si taxe de exploa

Romania a avut cea mai mare scadere anuala a lucrarilor de constructii din UE si in luna iunie. Luna iunie 2017 a fost a treia luna. Compania germana Systec, cumpara 7% din actiunile AAGES Targu Mures. Pachete de actiuni consistente de actiuni ale.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )