Libnet.ro
UNICEF

11:45

Tarom, decapitata din nou. Al patrulea director general dat afara intr-un singur an

Adevărul Adevărul,
Tarom, decapitata din nou. Al patrulea director general dat afara intr-un singur an

Compania nationala aeriana Tarom a ramas din nou fara proaspata conducere, pentru a patra oara in acest an. Madalina Mezei a fost revocata din functia de director general. continuă pe Adevărul

Marius Chiper, noul director general al CFR SA

Iulian Mantescu, presedinte FMLR: Decizia de numire a lui Marius Chiper este cea mai proasta alegere Marius Chiper a revenit, ieri, la conducerea CFR SA, dupa ce acesta a fost numit director general interimar de catre ministrul Transporturilor Razvan Cuc. Oficialul l-a inlocuit, astfel, din functie pe Constantin Axinia. Marius Chiper a mai condus compania de infrastructura feroviara in perioada 2015-2017. Decizia de inlocuire a lui Axinia a fost luata deoarece fostul director general nu ar fi intocmit planul de restructurare solicitat de ministrul de resort. Surse din interiorul companiei sustin ca Razvan Cuc nu i-a dat lui Axinia un termen limita pentru intocmirea acestui plan si ca persoane interesate au urmarit demiterea lui pentru a-si rezolva propriile interese.

Tatal tanarului omorat de Mario Iorgulescu isi striga durerea: Va conduce din nou. Sa faca puscarie

Tatal lui Dani Vicol a facut declaratii in premiera despre ziua neagra si despre calaul fiului sau. Acesta isi striga durerea in ultim ceas si spera ca Mario sa vina cat mai repede in Romania pentru a-si ispasi pedeapsa. Tatal lui Dani Vicol vrea dreptate: Sa faca puscarie Un accident cumplit a distrus viata a .

DEMISIE LA CFR: Cine preia functia de director general interimar

CFR SA are un nou director general interimar, in persoana lui Marius Chiper. Aceasta decizie a fost luata dupa revocarea din functia de director general interimar a domnului Constantin Axinia, anunta CFR.

Sahistul mascat al PSD loveste din nou!

Dupa ce a dat o tura scurta pe la Interne, secretarul general al PSD, Mihai Fifor, s-a apucat de sah.

AUDIO Barna, in sedinta de partid: Daca intram acum la guvernare validam PNL, inseamna pentru ei raiul pe pamant Prefer sa ramana Guvernul Dancila inca trei luni decat sa se intoarca din nou PSD vioara intai

O intrare a USR la guvernare ar insemna validarea PNL si ar putea duce in situatia ca la urmatoarele alegeri social-democratii sa se intoarca pe cai mari la putere. Mai mult, USR ar plati pentru greselile unei guvernari care ar crea in societate o frustrare ca nu s-a schimbat nimic si va fi asociata vechii clase politice. Acestea au fost, pe scurt, explicatiile pe care Dan Barna le-a dat colegilor de partid pentru decizia de a nu intra la guvernare, potrivit unei inregistrari a sedintei, publicate de Rise Project. UPDATE: Ulterior publicarii de Rise Project a inregistrarii, USR a publicat si ea pe Facebook inregistrarea completa a discutiei. Explicatiile lui Barna pentru USR-isti dupa ancheta Rise Project: Cumva ne-au zis si ei la interviu ca este o ancheta pornita la pont Eu il vad intr-o logica de atac de campanie.

Numirea Adinei Florea in fruntea Sectiei Speciale, blocata din nou in CSM

Numirea Adinei Florea in functia de procuror-sef al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie SIIJ) va fi reluata, dupa ce, marti, votul din cadrul plenului Consiliului Superior al Magistraturii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2602 seconds )