Libnet.ro
UNICEF

13:15

Tarom va primi un ajutor de salvare de 195 de milioane de lei de la Guvern

Hotnews Hotnews,
 Tarom va primi un ajutor de salvare de 195 de milioane de lei de la Guvern

Guvernul a aprobat, printr-un memorandum, un ajutor de salvare pentru TAROM, alocat printr-un imprumut din Trezorerie in suma de 195 de milioane de lei, a anuntat, joi, seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca. Acesta a precizat ca fara acest ajutor compania aeriana ar fi, practic, incepand din luna martie, in imposibilitatea finantarii curente. continuă pe Hotnews

Fermierii ar putea primi in acest an 411 milioane lei prin schema de ajutor de stat

Fermierii ar putea primi in acest an 411 milioane lei, in urma instituirii unei scheme de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura, potrivit unui proiect de Hotarare publicat in dezbatere pe site-ul Ministerului Agriculturii, informeaza News. ro.

SUPLIMENTAR LA LICITATIA DE LUNI MFP a atras, ieri, 120 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, ieri, 120 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de luni, cand a imprumutat 1,192 miliarde de lei, la o dobanda de 3,89% pe an, printr-o emisiune de obligatiuni de stat benchmark, cu maturitatea reziduala la 53 de luni, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2053 seconds )