Libnet.ro
UNICEF

08:01

TAROM reia zborurile incepand cu data de 2 mai. Care sunt primele destinatii

B1 B1,
TAROM reia zborurile incepand cu data de 2 mai. Care sunt primele destinatii

Compania nationala TAROM anunta ca va relua zborurile incepand cu 2 mai. Prima destinatie de zbor este Amsterdam, iar in urmatoarele zile vor fi efectuate curse si spre Atena, Paris si Frankfurt, transmite di. continuă pe B1

Tarom reia zborurile incepand cu 2 mai. Amsterdam si Paris printre primele destinatii

Compania nationala de stat Tarom reia zborurile incepand cu 2 mai. Prima destinatie spre care se va putea zbura este Amsterdam, iar in urmatoarele zile vor fi zboruri si spre Atena, Paris si Frankfurt, potrivit Mediafax. Adina Valean, comisarul european pentru transporturi a afirmat ca sunt necesareniste masuri de distantare sociala pentru a relua zborurile, insa nu au fost inca alcatuite. CEO-ul companiei Ryanair spune ca firma nu va zbura daca va trebui sa lase gol scaunul din mijlocDistantarea sociala va face sa se incheie era zborurilor ieftine, avertizeaza industria aviatica.

Tarom isi reia zborurile inainte de ridicarea situatiei de urgenta. Care sunt destinatiile

Operatorul aerian Tarom a anuntat ca va relua zborurile incepand cu data de 2 mai, cu aproape doua spotamani inainte de o posibila ridicare a situatiei de urgenta care impune restrictii de circulatie in Romania.

Atentie, soferi: masinile second hand costa mult mai mult. Care sunt marcile la care se da kilometrajul inapoi

Chiar daca credeai ca a trecut perioada in care kilometrajul sa fie dat inapoi, deloc o surpriza, inca se practica. BMW, Audi si alte masini sunt afectate. Asa arata acum piata auto din.

Cum pot beneficia pensionarii de somaj tehnic. Care sunt conditiile impuse de lege

Pensionarii care sunt in acelasi timp si angajati ori profesionisti, in perioada starii de urgenta, pot primi, daca raman fara munca, somaj tehnic sau indemnizatie de profesionist. Cum pot beneficia pensionarii de somaj tehnic. Care sunt conditiile impuse de lege in perioada starii de urgenta, pensionarii care sunt in acelasi timp, si angajati ori profesionisti, .

Si Blue Air isi reia zborurile. Lista destinatiilor programate

Compania low-cost a reintrodus in sistemul de rezervari zboruri din Romania catre mai multe orase din Romania si Europa, acestea vor fi operate de la jumatatea lunii mai.

Coronavirus in Romania. Care sunt cele mai afectate judete Zonele in care s-au inregistrat cele mai putine cazuri de COVID-19

123 de noi cazuri de coronavirus s-au inregistrat in ultimele 24 de ore la Suceava, judet unde numarul total al imbolnavirilor a ajuns la 2. 238, din cele 9. 242 de cazuri de persoane infectate cu COVID 19 in Romania. Un alt judet afectat puternic, unde sunt 423 de cazuri, este Arad, urmat de Hunedoara.

Care sunt punctele convergente si divergente ale planului european de relansare economica

Prea multele divergente existente intre statele membre au facut ca diplomatii sa fie precauti: niciun compromis nu va putea fi realizat inainte de inceputul verii - in cel mai bun caz, subliniau inainte de conferinta. Un motiv in plus pentru a avea o discutie mai larga pe acest subiect, in incercarea de a gasi un cadru convenabil.

CORONAVIRUS |Peste 170.000 de decese ale pacientilor cu COVID-19, in toata lumea. Care sunt efectele pandemiei pe plan mondial. LIVE UPDATE

Pandemia de coronavirus afecteaza, in acest moment, 210 tari si teritorii din intreaga lume. Peste 2,5 milioane de persoane de pe Glob sunt infectate cu SARS-CoV-2, potrivit cifrelor existente la ora transmiterii.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )