Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tarom a semnat un contract pentru noua avioane ATR noi ce vor incepe sa vina din februarie

Hotnews Hotnews,
 Tarom a semnat un contract pentru noua avioane ATR noi ce vor incepe sa vina din februarie

Tarom a semnat contractul de leasing pentru achizitia unui numar de noua avioane noi - ATR 72-600, cu 72 locuri, care vor fi folosite pentru zboruri regionale interne si externe) si vor inlocui ATR-urile pe care compania le are in prezent in flota, informeaza un comunicat al Ministerului Transporturilor. continuă pe Hotnews

Ministrul Transporturilor: TAROM a semnat contractul pentru noua aeronave de tip ATR 72-600

Managementul companiei TAROM a semnat contractul de leasing pentru achizitia unui numar de noua avioane noi tip ATR 72-600, cu 72 de locuri, care vor fi folosite pentru zboruri regionale, interne si externe, si vor inlocui ATR-urile pe care compania le are in prezent in flota, a anuntat vineri Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor MTIC).

OFICIAL Tarom a semnat contractul pentru achizitia a noua ATR-uri. Cand sosesc primele aeronave si cum arata

Compania nationala Tarom a semnat un contract pentru achizitia in leasing a noua avioane noi ATR, identice cu cele actuale. Primele avioane vor fi livrate in prima parte a lunii februarie a anului viitor.

TAROM cumpara noua avioane noi. Primele nave vin in februarie

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor anunta ca managementul Companiei Tarom a semnat contractul de leasing pentru achizitia unui numar de noua avioane noi - ATR 72-600, cu 72 locuri, care vor fi folosite pentru zboruri regionale interne si externe) si vor inlocui ATR-urile pe care compania le are in prezent in flota, se arata intr-un comunicat de presa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )