Libnet.ro
UNICEF

08:30

Tatal cantaretei Nicki Minaj, ucis la New York

Adevărul Adevărul,
Tatal cantaretei Nicki Minaj, ucis la New York

Tatal cantaretei rap Nicki Minaj a fost ucis la New York de un sofer care l-a lovit cu masina si a fugit de la locul accidentului, scrie BBC. continuă pe Adevărul

Tatal cantaretei Nicki Minaj a fost ucis intr-un accident rutier

Tatal cantaretei Nicki Minaj a murit in urma unui accident rutier produs weekend-ul trecut in New York. Potrivit nytimes. com, Robert Maraj mergea de-a lungul unui drum din Long Island, vineri seara,.

Serie de atacuri cu cutitul la metroul din New York: Cel putin doi morti. Un barbat a fost arestat

Politia din New York a arestat un barbat, care purta haine pline sange, suspectat ca a comis mai multe atacuri cu cutitul la metroul din orasul american, soldate cu doi morti in ultimele zile, au anuntat autoritatile, relateaza Reuters.

The New York Times: Republicanii lui Trump, ingenunchiati. Ei nu mai militeaza pentru nimic

In timpul primei dintre cele trei tentative de punere sub acuzare la care am asistat in viata mea, am vazut cum a fost patata o rochie albastra. in timpul celei de-a doua, am vazut cum a fost patat un adversar politic, scrie The New York Times, preluat de Rador. Ce-am vazut in timpul actualei tentative, care s-a incheiat cu achitarea previzibila dar revoltatoare a lui Donald Trump? Am vazut si am auzit tipetele unui politist pe care o gloata il strivea si il umplea de sange. A fost mai crud si mai respingator. Asa este si America.

Procuratura din New York extinde ancheta privind tranzactiile financiare ale lui Trump

Procuratura din New York ancheteaza tranzactiile financiare avand legatura cu mai multe cladiri din Manhattan care apartin fostului presedinte republican Donald Trump, transmite EFE.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )