Libnet.ro
UNICEF

17:45

Tatal Laurei Cosoi a murit de COVID-19

ADPM ADPM,
Tatal Laurei Cosoi a murit de COVID-19

Desi are o familie fericita, doua fetite minunate si un sot iubitor, Laura Cosoi traverseaza una dintre cele mai dificile perioade din viata ei. Tatal actritei a murit dupa ce s-a infectat cu COVID-19. continuă pe ADPM

Tatal Laurei Cosoi a murit rapus de virus. Lumea sportiva, in mare doliu

Actrita Laura Cosoi este in doliu. Tatal vedetei a fost rapus de coronavirus. in ciuda eforturilor depuse de catre medici, ei nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata. Tatal Laurei Cosoi a murit rapus de virus Mentionam ca Marius Cosoi a fost profesor de educatie fizica la Colegiul National din Iasi, dar .

Tatal Laurei Cosoi a murit infectat cu COVID-19: Azi, taticul meu iubit si bun, a plecat la Domnul

Marius Cosoi, tatal Laurei, a murit joi, internat in spital cu coronavirus. Cel mai mare regret este ca nu am avut timp sa-mi iau ramas bun, sa il strang in brate in timp ce se stinge de batranete, nu pe un pat de spital fara nimeni drag fizic prezent langa el, rapus de un virus marsav. , a scris pe Facebook fratele vedetei, Andrei Cosoi .

Tatal actritei Laurei Cosoi a decedat. Fostul baschetbalist era infectat cu Covid-19

Tatal Laurei Cosoi a decedat joi dupa ce a fost testat pozitiv pentru Covid-19. Azi, taticul meu iubit si bun a plecat la Domnul. Iar eu nu mai pot de dor, a scris actrita pe.

Cum a reactionat unul din cei 10 copii ai lui Diego Maradona cand a aflat ca tatal i-a murit

Unul dintre cei 10 copii ai lui Diego Armando Maradona, internat fiind de coronavirus intr-un spital din Italia, a vrut sa fie externat astfel incat sa isi poata lua adio de la tatal lui. Baiatul lui Diego Armando Maradona, decizie radicala dupa ce a auzit vestea mortii tatalui sau. Ce a facut acesta Toata planeta .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )