Libnet.ro
UNICEF

13:30

Tatal lui Gica Popescu a incetat din viata in urma unui infarct

B1 B1,
Tatal lui Gica Popescu a incetat din viata in urma unui infarct

ConstantinPopescu, tatal luiGica Popescu a incetat din viata, marti dimineata, dupa ce a suferit un infarct, relateazaB1 TV. Popescu va primi de la conducerea Administratiei Nationale a. continuă pe B1

Tatal lui Gica Popescu a murit

Tatal lui Gica Popescu a murit, marti dimineata, in urma unui infarct. Constantin Popescu avea 71 de ani si suferea de ani de zile de afectiuni cardiace si de reumatism.

Tatal lui Gica Popescu a murit

Tatal lui Gica Popescu a murit. Constantin Popescu a decedat in urma unui infarct, acesta fiind gasit de catre un nepot al sau. Constantin Popescu avea 71 de ani si locuia la Calafat. Gica Popescu se afla in.

Tatal lui Gica Popescu a murit de suparare. Vezi ce spune medicul sau de familie

Gica Popescu a primit cea mai grea lovitura a vietii sale. Constantin Popescu, tatal lui, a murit in urma unui infarct, marti dimineata, la varsta de 71 de ani. Gica Popescu va afla maine daca poate merge la.

A murit tatal lui Gica Popescu in urma unui infarct. UPDATE: Popescu cere sa iasa din inchisoare

Constantin Popescu, tatal fostului international roman Gica Popescu, aflat in prezent dupa gratii ca urmare a condamnarii primite in Dosarul Transferurilor, a decedat in noaptea de luni spre marti la varsta de 72 de ani. Baciul are inca un motiv de ura pe sistem, dupa ce a considerat ca a fost inchis abuziv el nu a putut fi alaturi de tatal sau in ultimele momente ale vietii.

A murit tatal lui Gica Popescu in urma unui infarct

Constantin Popescu, tatal fostului international roman Gica Popescu, aflat in prezent dupa gratii ca urmare a condamnarii primite in Dosarul Transferurilor, a decedat in noaptea de luni spre marti la varsta de 72 de ani.

A murit tatal lui Gica Popescu

Constantin Popescu, tatal fostului international roman Gica Popescu, aflat in prezent dupa gratii ca urmare a condamnarii primite in Dosarul Transferurilor, a decedat in noaptea de luni spre marti la varsta de 72 de ani.

Gica Popescu, eliberat din inchisoare, pentru a merge la inmormantarea tatalui sau

Gica Popescu va fi eliberat din inchisoare, miercuri, ca sa participe la inmormantarea tatalui sau, a decis Comisia Penitenciarului Rahova, conform Gsp. ro.

Gica Popescu, eliberat din inchisoare: Acesta a primit permisiunea de a merge la inmormantarea tatalui sau

Comisia Penitenciarului Rahova a decis marti seara sa accepte eliberarea lui Gica Popescu pentru a merge la Calafat, acolo unde va avea loc joi inmormantarea tatalui sau, informeaza gsp. ro. Fostul fotbalist.

inainte de a muri, tatal lui Gica Popescu a dezvaluit cine i-a infundat fiul. El era foarte afectat de situatia baiatului sau

Gica Popescu trece prin momente cumplite, dupa ce a aflat ca tatal sau, Costica Popescu, a murit in aceasta dimineata.

UPDATE/A murit tatal lui Gica Popescu

Constantin Popescu suferea de mai multe afectiuni cardiace, iar in ultima perioada a suferit foarte mult din cauza condamnarii fiului sau. Gica Popescu a fost condamnat la trei ani, o luna si zece zile de inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )