Libnet.ro
UNICEF

05:15

Tatal lui Marian Cozma, mesaj socant pentru violatorii din Vaslui

Antena3 Antena3,
Tatal lui Marian Cozma, mesaj socant pentru violatorii din Vaslui

Am vrut si eu sa imi pun un astfel de carton cu mesajul, insa sunt la munte, in cantonament. Am urmarit indignat ce s-a intamplat si pot sa spun un singur lucru: Daca ar fi dupa mine, eu le-as taia organele. continuă pe Antena3

Miron Cozma, mesaj bizar la o prezentare de moda

Se pare ca Miron Cozma a trecut peste despartirea de marea lui iubire, Marinela Nitu, si a inceput sa socializeze. Luceafarul huilei a participat singur la o prezentare de moda, unde, pierdut printre.

Mesaj inedit pentru inspectorii ANAF: Un reprezentat al unei firme le-a transmis acestora o rugaminte - sa inchida cumva ochii la cei 25.000 de lei pe care nu i-au inregistrat in casa de marcat in acea zi (FOTO)

Campania inspectorilor antifrauda si-a facut simtita prezenta anula cesta in toata tara. Comerciantii care nu au respectat legea s-au trezit cu amenzi si chiar cu magazinele inchide pentru neemiterea de.

Mesaj impresionant pentru victima violului de la Vaslui FOTO si VIDEO

Impresionati de tragedia fetei violate din Vaslui, un englez si sase ieseni au venit sambata dupa-amiaza la Valeni, pentru a le explica oamenilor din localitatea cat de grav este ceea ce s-a intamplat in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )