Libnet.ro
UNICEF

13:00

Tatal lui Mihai Nesu a murit. Din primele informatii, ar fi vorba despre o sinucidere

B1 B1,
Tatal lui Mihai Nesu a murit. Din primele informatii, ar fi vorba despre o sinucidere

Fostului fotbalist international Mihai Nesu primese o noua lovitura. Tatal acestuia, medicul Mircea Nesu, a murit. Din primele informatii, se pare ca ar fi vorba despre o sinucidere, informeaza. continuă pe B1

A decedat tatal lui Mihai Nesu. Luase o supradoza de medicamente

Tatal fostului fotbalist Mihai Nesu a decedat din viata la varsta de 74 de ani. Mircea Nesu fusese internat in stare grava, la Oradea, dupa ce a luat o doza foarte mare de medicamente.

Tatal fostului international Mihaita Nesu a murit. Exista suspiciuni ca medicul s-ar fi sinucis

Mircea Nesu, tatal fotbalistului Mihaita Nesu, a murit. Din primele informatii, se pare ca ar fi vorba despre o sinucidere prin ingerarea unei cantitati mari de medicamente. El a fost de profesie mediccu specializare in balneo-fizioterapie. Dupa tragedia care i s-a intamplat fiului sau, in primavara, Mircea Nesu si-a ingropat sotia.

Tatal fostului international Mihaita Nesu a murit. Exista suspiciuni ca medicul s-ar fi sinucis

Medicul Mircea Nesu, tatal fotbalistului, a murit. Din primele informatii, se pare ca ar fi vorba despre o sinucidere prin ingerarea unei cantitati mari de medicamente.

Universitatea Cluj e in doliu. Jucatorii echipei vor participa la inmormanarea tatalui lui Mihai Nesu

Jucatorii, antrenorii si oficialii clubului Universitatea Cluj vor participa, miercuri, la Oradea, la inmormantarea fostului arbitru Mircea Nesu, tatal lui Mihai Nesu. Pe siteul oficial a aparut un emotionant mesaj de condoleante.

Ipoteza sinuciderii tatalui lui Mihai Nesu, infirmata de apropiati

Tatal fostului fotbalist Mihai Nesu, Mircea Nesu, a murit duminica. Prima ipoteza luata in calcul a fost sinuciderea, insa infirmarile din partea apropiatilor nu au intarziat sa apara.

Tatal fostului fotbalist Mihai Nesu a murit: S-a stins dupa o saptamana la terapie intensiva

25: intr-o scrisoare emotionanta postata pe Facebook, Mihai Nesu a vorbit despre drama prin care trece, negand varianta unei posibile sinucideri a tatalui sau. Azi noapte a murit si tata. Nu s-a.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )