Libnet.ro
UNICEF

09:30

TATARU, DESPRE ALEGERI: Momentul votului, efectiv al votului, este unul dintre cele mai securizate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TATARU, DESPRE ALEGERI: Momentul votului, efectiv al votului, este unul dintre cele mai securizate

Nelu Tataru afirma ca isi doreste sa continue activitatea ca ministru al Sanatatii si dupa alegerile din 6 decembrie pentru a continua reforma in sistemul medical. in legatura cu alegerile, ministrul Sanatatii considera ca acestea pot avea loc, intrucat momentul efectiv al votului este unul dintre cele mai securizate, insa trebuie gestionata cu atentie perioada de dinainte si dupa vot, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

TATARU, DESPRE LOCURILE DE LA ATI: Speram ca pana la sfarsitul lunii sa avem inca 200 de paturi

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a precizat ca in acest moment sunt pregatite 1. 200 de locuri pentru Terapie Intensiva - peste 800 fiind ocupate - si pana la finalul lunii spera sa existe inca 200 de paturi. Tataru a explicat ca paturile de Terapie Intensiva - unde ajung cele mai grave cazuri - se elibereaza doar prin vindecare sau prin deces, conform news. ro.

Nelu Tataru, despre locurile la ATI: Speram ca pana la sfarsitul lunii sa avem inca 200 de paturi, sa putem merge strict pe suport COVID

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a precizat ca in acest moment sunt pregatite 1. 200 de locuri pentru Terapie Intensiva peste 800 fiind ocupate - si pana la finalul lunii spera sa existe inca 200 de paturi. Tataru a explicat ca paturile de Terapie Intensiva unde ajung cele mai grave cazuri se elibereaza doar prin vindecare sau prin deces.

Nelu Tataru, despre pastrarea functiei de ministrul al Sanatatii dupa alegerile parlamentare: Personal mi-as dori sa continui o reforma pe care consider ca am inceput-o

Nelu Tataru a declarat, luni seara, in platoul B1 Tv ca si-ar dori sa ramana ministru al Sanatatii si dupa alegerile parlamentare din data de 6 decembrie, pentru a continua reforma pe care a inceput-o de.

Nelu Tataru, despre pastrarea functiei de ministru al Sanatatii dupa alegerile parlamentare: Personal mi-as dori sa continui o reforma pe care consider ca am inceput-o

Nelu Tataru a declarat, luni seara, in platoul B1 Tv ca si-ar dori sa ramana ministru al Sanatatii si dupa alegerile parlamentare din data de 6 decembrie, pentru a continua reforma pe care a inceput-o de.

Nelu Tataru, despre situatia epidemiologica la nivelul judetelor: Avem sase judete care sunt peste 3 in acest moment (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca, in prezent, sunt sase judete care au indicele de peste 3 la mia de.

Nelu Tataru, despre situatia de la Ploiesti: Avem un management care trateaza defectuos situatia. Speram ca o noua echipa manageriala sa puna in practica toate deciziile (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni seara, in cadrul eminiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca la Ploiesti, unde pacientii stateau in frig si ploaie,.

Nelu Tataru, despre restrictionarea circulatiei pe timpul noptii: Nu trebuie sa gandim un lockdown, doar o inchidere de noapte

Ministrul sanatatii, Nelu Tataru a vorbit luni seara despre instituirea unui eventual lockdown in Romania,dar sisituatia de moment a sistemului sanitar. Ministrul.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )