Libnet.ro
UNICEF

07:45

Tataru: Nu mai avem acum parghii ca sa controlam epidemia

Hotnews Hotnews,
 Tataru: Nu mai avem acum parghii ca sa controlam epidemia

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat ca de duminica si pana azi s-au externat la cerere 550 de persoane infectate cu noul coronavirus. Printre acestia au fost si persoane asimptomatice. Tataru spune ca in acest moment autoritatile nu mai au parghiile necesare ca sa intervina, iar raspandirea intracomunitara a crescut. Guvernul a adoptat legea privind carantina si izolarea. Tataru: Sper ca un interes national sa nu lase loc de interpretare politica in Parlament 550 de pacienti externati de ieri si pana astazi, in urma deciziei CCR. continuă pe Hotnews

NELU TATARU: Nu mai avem acum parghii ca sa controlam epidemia

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat ca de duminica si pana azi s-au externat la cerere 550 de persoane infectate cu noul coronavirus.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Nu avem acum pericolul starii de urgenta, dar ne putem gandi la o prelungire a starii de alerta (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca, in acest moment, nu exista pericolul revenirii la starea de urgenta. Totusi, dat fiind numarul mare de cazuri de coronavirus din ultimele trei saptamani, gu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )