Libnet.ro
UNICEF

20:00

Tataru: Rata de infectare in Bucuresti cred ca ramane in continuare sub 3 la mia de locuitori

Hotnews Hotnews,
 Tataru: Rata de infectare in Bucuresti cred ca ramane in continuare sub 3 la mia de locuitori

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, crede ca rata de infectare in Bucuresti la mia de locuitori va ramane in continuare sub 3, in conditiile in care nu sunt luate in calcul focarele. continuă pe Hotnews

TATARU: Rata de infectare in Bucuresti cred ca ramane in continuare sub 3 la mia de locuitori

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, joi, ca este de parere ca rata de infectare in Bucuresti va ramane in continuare sub 3 la mia de locuitori, in conditiile in care se scot din calcul focarele, dar ca oamenii trebuie sa respecte masurile de protecti, conform news. ro.

Nelu Tataru: Rata infectarii in Bucuresti cred ca va ramane sub 3 la mie daca scoatem din calcul focarele (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a precizat ca rata de infectare din Capitala ar putea ramane sub trei, daca sunt excluse din calcul focarele. in cursul zilei de joi, 15 octombrie, acesta a declarat.

Avertisment: Rata de infectare in Bucuresti a depasit 3 cazuri la mia de locuitori DOCUMENT

Conform raportului saptamanal de supraveghere realizat de Institutul National de Sanatate Publica, rata de infectare cu noul coronavirus in Bucuresti a depasit 3 cazuri la mia de locutori. Mai exact, aceasta rata a ajuns in Capitala la cota 3,1. La aceasta ora are loc o sedinta a Comitetului Municipal, care va decide ce masuri restrictive va adopta.

Rata de infectare in Bucuresti este de 2,89 la mie, fata de 2,82 cu o zi in urma - Grupul de Comunicare Strategica

Rata de infectare in Capitala este de 2,89 la mie, fata de 2,82 cu o zi in urma, a transmis joi seara Grupul de Comunicare Strategica, precizand ca informatiile au fost primite de la Directia de Sanatate Publica Bucuresti.

Sefa INSP: Avem doua tipuri de populatii pe care le furnizeaza Institutul. Fiecare dintre ele ne spun ca rata de infectare in Bucuresti este aproape de 3 la mie

Dr. Adriana Pistol, directoare la Institutul National de Sanatate Publica a explicat cum se face ca astazi au fost raportate doua rate de incidenta a COVID-19 in Bucuresti. Ce spune specialista.

Doar cazurile grave de Covid-19 merg la spital. Nelu Tataru: De saptamana viitoare, cazurile medii si usoare pot ramane acasa, sub supravegherea medicilor de familie (VIDEO)

Rata de infectare cu coronavirus in Romania atinge cote ingrijoratoare. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, joi, in a doua zi cu peste 4. 000 de cazuri raportate, ca de saptamana viitoare.

Doar cazurile grave de Covid-19 merg la spital. NeluTataru: De saptamana viitoare, cazurile medii si usoare pot ramane acasa, sub supravegherea medicilor de familie (VIDEO)

Rata de infectare cu coronavirus in Romania atinge cote ingrijoratoare. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, joi, in a doua zi cu peste 4. 000 de cazuri raportate, ca de saptamana viitoare.

Iohannis, despre cifrele contradictorii privind rata de infectare in Bucuresti: Astept ca Guvernul sa clarifice de urgenta situatia

Presedintele Klaus Iohannis spune ca asteapta ca Guvernul sa clarifice de urgenta de ce doua institutii guvernamentale - Institutul de Sanatate Publica si Grupul de Comunicare Strategica - au transmis marti date contradictorii privind rata de infectare in Bucuresti raportat la mia de cazuri in ultimele 14 zile. A depasit Bucurestiul rata de incidenta de 3 cazuri COVID-19 la mia de locuitori? Cele doua date oficiale diferite privind populatia Capitalei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )