Libnet.ro
UNICEF

01:06

Tataru: Vom avea o crestere a cazurilor de infectare cu COVID-19 dupa 15 mai

Adevărul Adevărul,
Tataru: Vom avea o crestere a cazurilor de infectare cu COVID-19 dupa 15 mai

Desi exista in acest moment bani pentru acordarea bonificatiilor pe doua luni acelor medici care au tratat pacienti cu Covid-19, spitalele nu au trimis listele cu nominalizati. Asa a anuntat astazi ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Acesta a mai marturisit ca vom avea o crestere a cazurilor de infectare cu COVID-19 dupa 15 mai. continuă pe Adevărul

Florin Citu: Romania, singura tara din Uniune care va avea crestere economica in primul trimestru

Romania ar putea fi singura tara din Uniunea Europeana care va avea crestere economica in primul trimestru, a anuntat ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, in Camera Deputatilor.

Arafat: Daca din 15 mai incep vizitele si gratarele, riscul este ca brusc vom avea un nou val de infectii cu coronavirus

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, spune ca dupa 15 mai, cand Romania iese din starea de urgenta, responsabilitatea este transferata catre cetatean, el subliniind ca daca incep gratarele exista riscul sa apara o crestere brusca a infectiilor cu noul coronavirus.

LUDOVIC ORBAN: Vom avea doua variante ale declaratiei pe propria raspundere dupa data de 15 mai

Premierul Ludovic Orban admite ca declaratia pe propria raspundere ar putea fi completata si dupa 15 mai de cei care parasesc localitatea.

VIDEO. Klaus Iohannis anunta ca vom avea nevoie de declaratie pentru calatoria intre localitati

Declaratia pe proprie raspundere va fi in continuare necesara, la iesirea din localitate, dupa inche.

OPINII De ce nu vom avea o revenire in V

Destule voci, printre care si cea a actualului ministru de Finante, isi leaga sperantele de o revenire in V a economiei, de parca nimic nu s-ar fi intamplat dupa izolarea impusa de pandemie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )