Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tatarusanu a ramas fara antrenor. Unul dintre cei mai slabi tehnicieni ai lui Lyon, demis

România Liberă România Liberă,
Tatarusanu a ramas fara antrenor. Unul dintre cei mai slabi tehnicieni ai lui Lyon, demis

Olympique Lyon, grupare la care evolueaza portarul Ciprian Tatarusanu, l-a dat afara pe antrenorul b. continuă pe România Liberă

SPECIAL Mina Minovici. De ce a distrus Ceausescu institutul creat de unul dintre cei mai apreciati medici legisti din lume

Doctorul Mina Minovici a infiintat, in 1892, prima institutie de medicina legala din Romania. Cladirea a cazut in comunism, insa stiinta, nu. Institutul National de Medicina Legala a vazut tragediile recente ale Romaniei: moartea a sute de oameni la Revolutie, accidentul aviatic de la Balotesti, incendiul din clubul Colectiv si crimele de la Caracal.

Unul dintre cei mai mari touroperatori bulgari isi inceteaza activitatea dupa falimentul Thomas Cook, cea mai veche companie de turism din lume

Astral Holidays, unul dintre cel mai importanti touroperatori din Bulgaria, a anuntat ca-si inceteaza operatiunile si va demara procedura de insolventa dupa 24 de ani de activitate, ca urmare a falimentului Th.

Odiseea politistului Traian Berbeceanu: 6 ani de la arestare si un proces fara sfarsit. Poti avea nesansa sa nu ti se mai faca dreptate niciodata

La sase ani de la indepartarea sa din fruntea BCCO Alba in urma unei anchete penale controversate, Traian Berbeceanu, devenit intre timp unul dintre cei mai populari politisti romani, sustine ca poate avea nesansa sa nu i se mai faca dreptate niciodata.

Ramona Ioana Bruynseels, despre tragedia din Ialomita: E foarte trist! Copiii care au ramas fara mame vor avea o trauma pe viata!

Ramona Ioana Bruynseels a vorbit despre tragedia din Ialomitia. Candidatul umanistilor la prezidentiale sustinea ca este revoltatoare incompetenta autoritatilor, iar copilasii care au ramas fara mame vor av.

HOROSCOP. Cei mai buni vecini in functie de semnul zodiacal

Cei mai buni vecini in functie de semnul zodiacal. HOROSCOPRac Racii sunt niste vecini minunati, tocmai pentru ca au capacitatea de a fi gazde excelente, mai ales in preajma sarbatorilor.

Cei mai gospodari ialomiteni, premiati la Ziua Recoltei 2019

Lucretia Began a fost desemnata Gospodarul anului 2019. Festivitatea de premiere a producatorilor agricoli din acest an a adus pe scena din Piata Agroalimentara cei mai harnici ialomiteni, care muncesc pamantul din zori si pana la apusul soarelui.

Tatarusanu fara antrenor la Lyon. Se schimba statutul de rezerva?

Transferat de Olympique Lyon in vara acestui an, internationalul Ciprian Tatarusanu are dificultati in a prinde un loc printre titularii fostei campioane a Frantei.

Panica intr-un avion cu 90 de pasageri. Unul dintre motoare a luat foc. Aeronava a aterizat de urgenta

Un avion al companiei Ethiopian Airlines a efectuat marti dimineata o aterizare de urgenta la Dakar din cauza unui incendiu la un motor; cei 90 de pasageri si echipajul sunt in siguranta, au anuntat.

ACESTA este CEL MAI SCURT TEST DE INTELIGENTA din lume! Peste 80% dintre cei care l-au rezolvat, AU GRESIT

Acesta este cel mai scurt test de inteligenta! Ce crezi, vei reusi sa-l rezolvi? Cognitive Reflection Test este cel mai scurt test de inteligenta din lume si, initial, a facut parte dintr-un studiu publicat.

Cu trei zile inaintea motiunii de cenzura, Dancila anunta PNDL 3. Ma astept ca o parte dintre cei care au semnat sa se razgandeasca in momentul votului

Viorica Dancila se asteapta ca o parte dintre semnatarii motiunii de cenzura sa se razgandeasca si sa nu voteze impotriva Guvernului pe motiv ca nimeni nu a ajuns in Parlament pe persoana fizica si vor trebui sa le explice primarilor de ce nu-si vor mai primii banii. in context, sefa Guvernului a anuntat lansarea PNDL 3 pentru aductiunea de gaze.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )